تصویر معبد بودایی (بودیسم تبتی) 《 Shedrub Choekhor Ling 》در کشور فرانسه نزدیک مرز با سوئیس.
فاصله این معبد تا سازمان سرن و برخورد دهنده هادرونی کمتر از ۵۰ کیلومتر است.
🔸این معبد بودایی ظاهرا در سال ۲۰۱۱ توسط شخص دالایی لاما افتتاح شده است: 👇
🔹در ۴ ژوییه ۲۰۱۲ حدود یک سال پس از افتتاح معبد توسط دالایی لاما مسئولین سازمان سرن اعلام کردند که ذره بوزون هیگز را کشف نمودند.
پ ن: با توجه به اینکه از مجموعه شواهد اینگونه بر می آید که دالایی لاما با دولت پنهان و مجامع مخفی و سرویس های جاسوسی غربی ارتباط و همکاری دارد. باید دید آیا این افتتاح معبد در نزدیکی تاسیسات سرن برای کمک معنوی به موفقیت آزمایش های موسسه سرن بوده است یا خیر؟
ماجرا آنگاه جالب می شود که بدانیم برخورد دهنده fcc که هم اکنون در حال ساخته شدن است ناحیه ای که معبد《Shedrub Choekhor Ling》در آن قرار دارد را نیز دربر می گیرد.
نقطه قرمز در نقشه مکان معبد بودایی 《Shedrub Choekhor Ling 》می باشد. و نقطه آبی رنگ در ناحیه 《میرن》مکان تقریبی ساختمان سرن و برخورد دهنده هادرونی می باشد.
رنگ نارنجی در نقشه کشور سوئیس است و رنگ خاکستری در نقشه کشور فرانسه می باشد.
دایره بنفش برخورد دهنده هادرونی است که همانگونه که ملاحظه می نمایید بخش اعظم آن در کشور فرانسه قرار دارد. دایره صورتی رنگ برخورد دهنده fcc می باشد که تونلی به وسعت ۶۰ مایل (۹۶ کیلومتر) را شامل می شود. ناحیه saleve در پس زمینه سبز رنگ درون دایره fcc مکان قرار گیری معبد بودایی 《Shedrub Choekhor Ling 》است.
تصویر دالایی لاما به همراه تعدادی از راهبان بودایی در هنگام بازدید از تاسیسات سازمان سرن در تاریخ ۳۰ آگوست سال ۱۹۸۳ میلادی: لینک خبر
تصویر دیدار گروهی از راهبان بودایی کونگ فو کار از سازمان سرن در نوامبر سال ۲۰۱۲ میلادی تنها اندکی پس از کشف ذره بوزون هیگز.
راهبه های کونگ فو استفاده از انرژی کیهانی را به دانشمندان سرن آموزش می دهند
این هفته دوازده راهبه کونگ فو کار از یک راسته بودایی آسیایی مهارت هنرهای رزمی خود را برای دانشمندان متحیر در سرن به نمایش گذاشتند و رهبر معنوی آنها توضیح داد که چگونه انرژی آنها مانند انرژی کیهان است: 👇
نکته: این گروه از بودایی ها تحت اشراف دالایی لاما نمی باشند و خود شاخه ای مستقل از بودیسم تبتی می باشند که در هند و نپال معبد دارند.
در تصویر بالا چهار راهب بودایی را ملاحظه می نمایید که در حال ساخت ماندالایی(مَندَلَه) به شکل «سیم لوله فشرده میونی یا cms» در برخورد دهنده هادرونی cern می باشند.
در تصویر بالا «سیم لوله فشرده میون یا cms» برخورد دهنده هادرونی سازمان سرن را مشاهده می نمایید.
نکته جالب اینجا است که این راهبان بودایی ساخت این ماندالا را در خود محیط سازمان سرن با شن و ماسه انجام داده اند و پس از مراسم تقدیس با مراقبه و دعا و نیایش این شن ها را درون شیشه ای قرار دادند و سپس به رود رون در همان ناحیه ریختند.
لینک خبر که متعلق به اکتبر ۲۰۱۸ میلادی است : لینک مطلب
لینک توضیحات در مورد سیم لوله فشرده میون سازمان سرن: لینک مطلب
تصویر ماندالا (مَندَلَ)
{در سنت تبت، ماندالا راهنمای ذهنی و موقت برای تمرکز و مراقبه است. ماندالا در ترکیب دوایر و مربعهای گوناگون عالم معنوی و مادی را آشکار می سازد، و همچنین نیروی ارتباطی میان آنها که موجب می شود در مراحل سه گانه ی کیهانی، انسان شناختی و الهی با هم متحد شوند. در مراسم آیینی، ماندالا چون تکیه گاه الوهیت عمل می کند، این تکیه گاه خود نماد کیهان است. اشعه ی مرئی یک عالم ملکوتی، که در مرکز آن الوهیت گزیده به تخت نشسته، به هیچ وجه خطای تفسیری مرتکب نمی شود چرا که کلام استاد قادر است او را جان بخشد… مثلا پنج دایره ی بزرگ متحدالمرکز به دور یک لوتوس هشت گلبرگ، که در مرکز آن حجمی از چند مربع روی هم سوار شده، و در هر پهلوی آن چهار در، روبه چهار جهت اصلی؛ در داخل آن دوازده تصویر از بودای مراقبه بر مربع دیگری محیط می شود، در داخل این مربع دایره یی قرار دارد و در مرکز دایره لوتوسی هشت گلبرگ، و در مرکز لوتوس الوهیت مستقر شده است. در فاصله ی این اشکال نمادهای صاعقه، آتش و برف قابل تشخیص هستند؛ }
{در پیرامون دایره های بزرگ، زمینه یی از ابر و لهیب آتش نقش شده و بر روی آن خدایان و حیوانات اهلی و وحشی دیده می شوند. ماندالا با قدرت جادویی نمادهایش تصویر و مولد معراج معنوی است، و از طریق درونی جریان زندگی و تمرکز تدریجی کثرت بر وحدت به دست اید: «من» به «همه» بازگردانده میشود و همه به من.}(کتاب فرهنگ نمادها ژان شوالیه صص ۱۱۸ و ۱۱۹)
در مکتب وجره یانه آیین بودیسم از تمرکز برروی ماندالا (مَندَلَه) برای مراقبه استفاده می شود. اشکال هندسی ماندالاها به گونه ای طراحی شده اند که توجه مراقبه کننده را به مرکز دایره جلب می نماید و از این طریق سالک با مرکز دایره و الوهیت پیوند برقرار نماید.
نکته جالب اینجا است که سیم لوله فشرده میون که به ماندالا شباهت دارد در حقیقت یک آشکار ساز است که ذره بوزون هیگز توسط وی کشف شد. در واقع برخورد دهنده هادرونی با شتاب دادن به پروتون ها باعث شده که ذره بوزون هیگز ایجاد شود و سیم لوله فشرده میون به مثابه ماندالا بود و دانشمندان و یا شاید هوش مصنوعی به مانند یک سالک بودایی از طریق سیم لوله فشرده میونی ذره بوزون هیگز را کشف نمودند!
منبع: eitaa.com/soltannasir
۱ دیدگاه
بازخورد: آمریکا در سوئیس به دنبال ساخت استارگیت - مدرار