خاک شناسی معنوی ۳

   {خاک شناسی معنوی ۳ } 
🔷حافظه معنوی تاریخی خاک  
ما گاه می توانیم از تاریخ  یک منطقه جغرافیایی به خصوصیات و خلق و خوی مردم آن خاک پی ببریم. ما در خاک کشور عراق (میان رودان) نوعی ملی گرایی و تفاخر به نژاد را از هنگامی که سامی زبان ها (اکدیان و و آشوریان و اموریان و …) بر میان رودان تسلط یافتند  مشاهده می نماییم. هر چند که در مورد اکدیان مدارک چندانی نداریم. اما در مورد نازیدن آشوریان و حتی اموری های بابلی به نسب خویش اسنادی وجود دارد. 
از هنگام استیلای سامی زبان ها بر میان رودان (عراق) همواره بین آنان و تمدن های موجود در فلات ایران ستیز وجود داشته است. هر چند که در مواردی ایرانیان به میان‌رودان لشکرکشی های موفقیت آمیزی داشته اند. (گوتیان امپراتوری اکد را منهدم کردند. کاسیان امپراتوری بابل را نابود کردند و پانصد سال بعد امپراتوری کاسیان بر بابل توسط ایلامی ها نابود شد و در نهایت مادها آشوریان را نابود کردند و کوروش کبیر بابل را از میان برداشت و برای همیشه ضمیمه خاک ایران نمود) اما در بیشتر موارد این میان رودانی ها بودند که به فلات ایران لشکرکشی می کردند. (تنها آشوری ها ده ها بار به خاک ایران زمین لشکرکشی کردند و تمدن هایی نظیر ماناها و ایلام را نابود کردند) در دوره هخامنشیان تا ساسانیان که میان رودان جزئی از امپرتوری ایران بود شر حملات پیاپی آنان از سر مردم ایران زمین کم شد و این ماجرا حتی در دوره اسلامی نیز ادامه یافت. 
خواننده گرامی توجه نماید که اعراب از شبه جزیره عربستان به ایران حمله کردند و پس از حمله کل ایران را که میان رودان را نیز شامل می شد فتح نمودند و سالها بر ایران زمین به نوعی _بعضا به صورت غیر مستقیم_ حکومت نمودند. بنابراین حمله اعراب ارتباطی به جغرافیای میان‌رودان ندارد. 
علی ای حال میان رودان تا دوره جدید که انگلیسی ها خاک عثمانی را اشغال و تقسیم نمودند. هرگز در قامت یک حکومت مستقل ظاهر نشد. در قرن بیستم کشوری به نام عراق تشکیل شد. هنوز یک‌ قرن از تشکیل عراق نگذشته بود که جریانات ناسیونالیسم عربی در آن فعال شد و صدام رئیس جمهور عراق نخست با کُردهای داخلی درگیر شد و پس از مشاهده ضعف ایران بدلیل انقلاب و به بهانه های واهی به ایران‌حمله کرد. 
دقت کنید پس از ۲۵۰۰ سال عراق در قامت یک حکومت مستقل بار دیگر تشکیل می شود و هنوز پنجاه سال از تشکیل آن نگذشته است که به خاک ایران تجاوز می نماید. بنده این را به عنوان حافظه تاریخی معنوی خاک عراق می شناسم. این حافظه معنوی و تاریخی خاک عراق به ما  نشان می دهد که یک عراق قدرتمند برای ایران خطرناک است. بنابراین ایران بهتر است در عراق دخالت نماید و یا حکومت نزدیک به خویش را (حشد شعبی) در عراق سرکار بیاورد یا اگر در این زمینه شانسی ندارد در هر صورت مانع از تشکیل یک عراق ملی و یکپارچه و قدرتمند شود. چنین عراقی اگر ایران تضعیف شود و آنها قدرتمند باشند بار دیگر هوس حمله به ایران‌ را در سر خواهد پروراند. مسئولین ما نباید نسبت به احیای جشن های بابلی در عراق  بی توجه باشند و نباید بگذارند که عراق به سمت و سوی ناسیونالیسم عربی و احیای دوران باستان خویش پیش برود. 
تصویر خیالی آرژاوینیک (orzhavinik) یا روح خبیث ساکن در مرداب ها و تصاویر (چهارگانه) خیالی (موجود سبزرنگ) منسوب به بالتُنیک (Bolotnik) از شیاطین مرداب بر طبق اساطیر اسلاوهای شرقی
 🔸جغرافیای مرداب
{اسلاوهای شرقی بر این باور بودند که محل زندگی ارواح خبیث مرداب است؛ چنان که ضرب المثل های زیادی در این رابطه وجود دارد از جمله اینکه «هر کجا که مرداب باشد شیاطین هم هستند» یا «مثل شیطان در مرداب نشسته است»
در بیشتر جاها تصویر دیگری از بالتیک نشان داده می شود؛ موجودی بسیار چاق و بدون چشم که بدون هیچ حرکتی در آب می نشیند و همه بدنش پوشیده از پشم های خاکستری با دستانی بلند و همراه با دم می پندارند. در بلاروس حتی با توجه به انواع مرداب ها گونه های مختلفی از بالُتنیک وجود دارد که خطرناک ترین آن ها آرژاوینیک در معنای روح خبیث ساکن مرداب های پوشیده از برگ و نیلوفر زرد است. }(کتاب اسطوره های اسلاوهای شرقی یلنا یوگنیو نالوکیوسکایا ص ۹۹)
منبع: eitaa.com/soltannasir

این مطلب را نیز بخوانید

مغان شیعه کیستند ۳

{ مغان شیعه کیستند ۳ } 🔷مغان شیعی جعفری مذهب تا کنون در طریقه خاکساریه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *