در دو مطلب قبلی در مورد طالبان و ارتباطشان با ترکیه و فرقه نقش بندیه گفتیم حال یه مقدار کامل تر در مورد کل این ماجرا را میگیم
به این سه عکس با دقت بالایی نگاه کنید! مربوط به سال ۱۹۷۵ است که آمریکا به آنها بورسیه تحصیلی داد! از راست، زلمای خلیل زاده، شیرمحمد عباس و اشرف غنی هستند! حالا از این تصادف عجیب تر می بینید اگر بگویم، اولی سفیر آمریکا در افغانستان شد، دومی رئیس گروه طالبان شد و آخری رئیس جمهور افغانستان شد!
پروژه به پایان رسید… مارمولک کابلی در آغوش یک عضو کادر طالبان. غنی جوری که این طالب را در آغوش گرفته، دخترش را هم در آغوش نگرفته بود. همه چیز به همین سادگی تمام شد… ملتی که این همه مدت مسخره این اوباش شدند، حالا بدانند که پشت پرده کثیف سیاست چه بوده است…
این خبری است که منابع خبری در افغانستان منتشر کردهاند:
به وساطت و ضمانت حامد کرزی و دکتر عبدالله عبدالله، هیئت رهبری طالبان به میدان هوایی (پایگاه) کابل رسیدند. قرار است تیم امارت اسلامی به ارگ بیایند و امروز علی احمد جلالی ریاست اداره موقت-انتقالی را برای شش ماه به عهده بگیرد. شهروندان کابل نگران نباشید؛ وضعیت به سمت خوبی روان است.
علی احمد جلالی، یک گزینه ۱۰۰ درصد امریکایی برای دوره انتقالی در افغانستان. طرف ۲۰ سال گوینده صدای امریکا بوده و حالا قرار است برای امریکاییها در افغانستان جای پا را محکم کند.
بیوگرافی علی احمد جلالی! گزینه کاخ سفید برای تکیه زدن به جای غنی و مدیریت کردن طالبان!!
🔻آشنایی مردم افغانستان پیش از آن که با علی احمد جلالی به عنوان یک فرد سیاسی و یا نظامی باشد، او را بهعنوان گوینده برنامه های افغانستان در رادیوی صدای آمریکا می شناسند و به خاطر دارند.
آقای جلالی قبل از این که وارد افغانستان شود مدت بیست سال در رادیوی صدای آمریکا کار کرده است. جلالى در سال ۱۳۲۳هجرى خورشیدى در ولایت غزنى متولد شده و فارغ التحصیل دانشگاه نظامی افغانستان است.
🔻او در سال ۱۳۴۳هجرى خورشیدى از دانشکده نظامی آمریکا در رشته دفاع داخلی فوق لیسانس گرفت، بعد در دانشکده سلطنتى بریتانیا تحصیلات خود را ادامه داد و در سال ۱۳۷۵ هجرى خورشیدى نیز در دانشکده نظامی آمریکا از رساله دکترى خود تحت عنوان “سیاست جهانى آمریکا” دفاع کرد. جلالى بعد از پایان تحصیلات در آمریکا در پست هاى مختلف وزارت دفاع افغانستان (در زمان دولت مجاهدین) و همچنین در رشته دیپلماسى در وزارت داخله این کشور به عنوان استاد کار کرد.
🔻جلالی در سال ۱۳۶۰هجرى خورشیدى بعد از حمله نیروهای شوروى سابق به افغانستان، به پاکستان مهاجر شد و به عنوان مشاور مجاهدین افغانستان به کار آغاز کرد. او در سال ۱۳۶۱هجرى خورشیدى به عنوان خبرنگار در رادیو صداى آمریکا استخدام شد و بعد به عنوان رئیس بخش فارسى و پشتو این رادیو انتخاب شد. جلالی به دنبال سقوط رژیم طالبان، دوباره به افغانستان بازگشت و مدتی را به عنوان وزیر دفاع افغانستان کار کرد. او در سال های۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ وزیر داخله/کشور افغانستان بود.
🔻علی احمد جلالی در این سال ها در یکی از مصاحبه های خود ادعا کردکه فهرستی از قاچاقچیان مواد مخدر را در اختیار دارد که شامل برخی از افراد بلند پایه دولتی نیز هست ولی او هیچ گاه این فهرست را افشا نکرد. آقای جلالی در سال ۲۰۰۶ از قدرت کناره گرفت و گفت که می خواهد به کارهای اکادمیک خود رسیدگی کند و به دنبال آن دوباره به آمریکا بازگشت.
🔻او پس از مدتی، در مصاحبه هایش با رسانه ها از اختلافات خود با رئیس جمهور کرزی در خصوص برخی مسایل امنیتی و سیاسی افغانستان سخن گفت. در آستانه داغ شدن مسایل انتخابات افغانستان آقای جلالی آمادگی نشان داد که این در انتخابات به عنوان نامزد شرکت کند.
🔻به همین منظور سفرهای متعددی به این کشور انجام داد و با افراد و گروه های زیادی در این خصوص به رای زنی و مشورت پرداخت. ما او در آخرین روزها از تصمیم خود به نامزدی در انتخابات منصرف شد.
✔️به نقل از منابع افغانستانی
انس حقانی عضو تیم مذاکره کننده و برادر معاون رهبر طالبان همچنین امروز با گلبدین حکمتیار دیدار کرد.حکمتیار همان کسی بود که پس از سرنگونی رژیم نجیبالله و فتح کابل توسط مجاهدین از چاریکار با کاتیوشا نصف کابل را به ویرانه تبدیل کرد. او که نماینده جریان اخوان الشیاطین است، پس از سالها حضور سرکردههای طالبان در دوحه و آشنایی نسبی این جماعت با جماعت اخوانی گرایشهای نصف و نیمهای به سمت آنها داشتهاند. پیوند طالبانیسم و اخوانیگری، مانند مار دو سری است که هر کدام را مراقبت کنی، دیگری قدرت نیش زدن دارند… انس حقانی و تشکیلات حقانی هم بماند که چه بودند و چه هستند… راهزنهایی که به مجاهد تبدیل شدند و چشم اسفندیار طالبان خواهند شد (البته اگر خود طالبان اینگونه نباشند).
این عکس را در فضای مجازی دیدم، فکر کنم به دوران حکومت کمونیستی در افغانستان باز میگردد. فارغ از داس و چکش و ستاره، آن پارچه نوشته سرخرنگ بسیار جالب است. همان روزها هم بسیاری از مردم افغانستان جماعت اخوانی را میشناختند و به آنها «اخوان الشیاطین» میگفتند… دیدم که روزگاری که من بچه بودم، مردم افغانستان از این واژه استفاده میکردند. اخوانیها نقش بسیار مهمی در اعزام مجاهدان عرب به افغانستان برای جنگ با شوروی داشتند، با حمایت سرویس جاسوسی امریکا و دلارهای سعودی به این کشور رفتند و بعدها القاعده از وسط همینها سردرآورد… امروز هم اخوانیها وقتی کم میآورند، تکفیریتر شده و رفتار داعشمانند دارند، مانند افراد و گروههای مسلح در صحرای سینا در مصر… خلاصه آنکه اخوانیها دوباره به افغانستان بازگشتهاند اما با کمی بزک بیشتر….
محمد اسماعیل خان والی سابق هرات و از مجاهدان افغانستانی که در بازداشت خانگی طالبان بود با درخواست ایران ساعتی پیش وارد مشهد شد. هنگامی که او در هرات خود را تسلیم شبهنظامیان طالبان کرد با مسئولان مربوطه در ارتباط نزدیک بود و آمدنش به مشهد خبر بسیار مهم و خوبی است. صحبتها و حرفهایی دارم که فعلاً جایی گفتنش نیست و اگر عمری باقی بود در این مورد بیشتر خواهم نوشت. محمداسماعیل خان در آینده نزدیک نقشی مهم بازی خواهد کرد، هرچند که مارمولک کابلی و اطرافیانش تلاش زیادی کردند تا او در جنگ با طالبان کشته شود و کلا از ذهنها پاک گردد، اما خواست خدا چیز دیگری بود. و البته اگر خداوند بزرگ بخواهد و ارادهاش بر آن چیزی که قرار است شکل بگیرد اتفاقات بسیار مهمتری روی خواهد داد….
اهداف ما در افغانستان محقق شد!
▪️با سقوط کابل، مقامات دولت امریکایی حاکم بر افغانستان هر کدام به سوراخی فرار کردند، تنها کسانی در کابل ماندند که فکر میکنند شاید بتوانند در آینده این کشور اثرگذار بوده و کاری برای افغانستان انجام دهند. در این رابطه، سخنان وزیر امور خارجه آمریکا در نوع خودش بسیار جالب است؛ آنتونی بلینکین در اظهارنظری در مورد سقوط کابل گفت: آمریکا توانست هدف اصلی خود از حضور نظامیاش در افغانستان را محقق کند.
▪️به گفته وزیر امور خارجه آمریکا: هدف ما از حضورمان در افغانستان رفع خطر تروریسم بود که این هدف را محقق کردیم. دیگر به نفع آمریکاییها نیست که در افغانستان بمانند. وضعیت کابل اکنون از وضعیت سایگون پایتخت ویتنام فرق دارد. طالبان تقریبا در مدت کوتاهی حتی اگر آمریکا نیروهایش را از این کشور خارج نمیکرد، بر کل افغانستان مستولی میشد.
▪️وی در ادامه از بیعرضگی ارتشی گفت که امریکا آموزش داده بود: حقیقت امر این است که نیروهای افغان نتوانستند از کشورشان دفاع کنند. کادر سفارت این کشور به فرودگاه کابل منتقل شدند و واشنگتن تدابیر لازم برای تضمین امنیت دیپلماتهایش را لحاظ میکند.
هدفشان از تشویق ایران به جنگ با طالبان کمک به مردم افغانستان نیست. آرزو دارند ایران و بالاخص لشکر فاطمیون وارد جنگ شوند و مردم بومی و هموطنان افغانی به روی هم سلاح بکشند تا بگویند دیدید لشکر فاطمیون از طرف ایران برای نسلکشی و قتل عام سنیها تجهیز و تاسیس شده.
🔸و اگر وارد درگیری نشود پروژه نفرتپراکنی را علم کنند و بگویند دیدید ایران با طالبان علیه شما مردم افغانستان همداستان شدند و موقع بدبختی شما به دادتان نرسیدند. این مقوله هوشیاری زیادی میطلبد. مواظب باشید در دام این بازی کثیف نباید افتاد.
بر اساس اخبار منابع افغان، برخلاف روایت رایج، افغانستانیهایی که از هواپیمای آمریکایی سقوط کرده و جان دادند، مترجمان افغان ارتش آمریکا بودند که از قسمت بار هواپیما و بصورت عمدی توسط نظامیان آمریکایی به بیرون پرت شدند.
امکان اتصال انسان به چرخ هواپیما آن هم با آن سرعت وجود ندارد و این سه نفر به عمد و توسط نظامیان آمریکایی به قتل رسیده اند.
چند نکته دیگر:
این خانم را که یادتان هست در کابل چطوری بلبلزبانی میکرد و افغانستان افغانستان میکرد، قبل از ورود طالبان به کابل چنان فراری کرد که خودش هم نفهمید چطوری رفته. مریم سما که از جمله دست پروردگان امریکا در افغانستان بود و توسط سازمانهای مردمنهاد!! مورد حمایت سفارت امریکا در کابل رشد کرده و آموزش دریافت کرده بود از جمله کسانی بود که مواضع ضدایرانیاش همواره توسط رسانههای وابسته به واشنگتن در افغانستان به شکل گستردهای بازنشر میشد. او که همواره از سینه سپر کردن در برابر طالبان و دشمنان افغانستان و جنگیدن تا آخرین قطره خون میگفت، حتی نماند دو کلمه حرف هم بزند و مشخص نشد چطوری فرار کرده است. او در انتخابات پارلمان افغانستان با چند هزار رای! به مجلس رفت و شد نماینده. الان هم باید برود در صدای امریکا یا افغان اینترنشنال برای طالبان لالایی بخواند….
تکلیف بسیاری از دستپروردگان ضدایرانی وابسته به امریکا در کابل هنوز مشخص نیست، اینکه میگفتم باید نظم امریکایی نابود شود، منظورم حذف چنین عجوزههای ابلهی بود…
این هم یکی دیگر از دستپروردههای ضدایرانی وابسته به مارمولک کابلی. این تمساح (ببخشید که این شکلی می نویسم، بلانسبت تمساح!) که همان شاه نکبت مرتضوی مشاور هتاک، عقدهای، فحاش و ضدایرانی و غنی فراری بود (چون دیگه نیست) از همه چیز مرخص شده و یکی یکی دارد پستهای قدیمی خودش در فضای مجازی را پاک میکند.
این هم با همون آبی که مارمولک کابلی میخواست به ایران ندهد، رفت. این سرنوشت همه کسانی است که علیه نام مقدس ایران و مردم بزرگ و عزیز کشورم دست به هتاکی میزنند. این خواست خدای بزرگ است که امثال این شاه نکبت به همان سوراخهای خود در کشورهای اروپایی بروند و تبدیل به گوینده و کارشناس در رسانههای وابسته به سازمان مادری خود، یعنی همان CIA شوند…
این منطقه نارنجی کوچک، همان استان مشهور پنجشیر است، جایی که افسانههای بسیاری برای آیندگان و نسلهای بعدی افغانستان ساخته و خواهد ساخت. گفته میشود این استان تنها منطقهای است که طالبان به آن هنوز وارد نشدهاند. هزاران نیروی نظامی در کنار بسیاری از تجهیزات سبک نیمهسنگین در این استان وجود دارد. گمانهزنیهای فراوانی در مورد آینده این استان صورت گرفته است، اما برای اطلاع بیشتر از آنچه قرار است روی دهد، پست بعد را بخوانید…
خیلیها انتظار داشتند که فرزند احمد شاه مسعود با حضور در استان پنجشیر و با جمع کردن نزدیکان و دوستان و همچنین مخالفان طالبان دست به یک مقاومت جدی بزند. حتی در این مورد ویدئویی منتشر شد که نشان میداد او در حال سوار شدن به بالگرد است. با این حال برخی از رسانههای بینالمللی گزارش دادهاند که او افغانستان را به مقصد نامعلومی ترک کرده است. بالگرد هم هنگام پرواز نه در کابل، که در پنجشیر حضور داشته است. برای اینکه بدانیم این خبر تا چه اندازه درست است، باید کمی صبر پیشه کنیم.
انگار راستی راستی طرف قرار است وارد جنگ شود و با طالبان بجنگد؟! هر چه فکر میکنم با چه منطقی و با چه نیرویی میخواهد تی کار را کند واقعاً ذهنم یاری نمیکند و عقلم به جایی نمیرسد…
این اقدام احمد مسعود و نزدیکان او دو حالت بیشتر ندارد یا طرفهای خارجی به او گفتند که حمایتش میکنند یا اینکه او میخواهد با این اقدام همانگونه که پیش از این هم گفتم وارد مبحث امتیاز گیری سیاسی و جایگاهی از طالبان گردد…
البته یک حالت سوم هم وجود دارد و آن نیز سرمایه گذاری او بر روی نیروهایی است که با طالبان میانهای ندارند و می خواهد با جذب آنها بهعنوان رهبر در کوتاه مدت، در یک بازی میان مدت با طالبان وارد چانهزنی گردد تا در درازمدت سهم خود و نزدیکانش از قدرت در حاکمیت آینده افغانستان را تثبیت کند.
منبع:eitaa.com/soltannasir و t.me/syriankhabar و t.me/Patak96 و t.me/shafaf_news24