عادی‌سازی ورود موجودات فرازمینی

 عادی‌سازی ورود موجودات فرازمینی به زندگی انسان‌ها توسط “یونیسف”

 

 

🔹”کلیپ دوست غیرمنتظره” که توسط یونیسف در سال ۲۰۱۵ ساخته شد، با تبلیغات گسترده در حال عادی‌سازی ارتباط با موجودات عجیبی‌ مانند جن‌، موجودات‌ فضایی و رپتایل (دور‌گه‌ها) است.

🔸در ظاهر یونیسف با ادعای حمایت از کودکان، این کلیپ را تهیه کرده اما با دقت بیشتر می‌توان دریافت که این فیلم با هدف ایجاد ادراک برای پذیرش این موجودات است.

🔹اگر یونیسف قصد جلوگیری از زورگویی و عدم تحقیر در مدارس را داشت، ‌می‌توانست یک کودک معمولی را با معلولیتی خاص و در عین حال توانمندی در عرصه دیگری نشان دهد نه اینکه یک موجود فرازمینی مظلوم و در عین حال با توانمندی‌های افسانه‌ای را معرفی کند.

🔸فیلم به زبان اسپانیایی است اما تبلیغات آن توسط یونیسف به زبان انگلیسی منتشر شده است.

🔴 گفتنی است، تاکنون انیمیشن‌های فراوانی نیز با همین مضمون ساخته شده اما نکته عجیب ماجرا سخنان موهوم رئیس سابق هوافضای اسرائیل درباره ارتباط با فرازمینی‌هاست. همچنین، “هیلاری کلینتون” نیز ارائه اطلاعات به مردم راجع به منطقه ۵۱ امریکا را مشروط به پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری کرده بود.

 

پ ن: موجوداتی با فناوری پیشرفته صاحب یوفو وجود دارند که مشخص نیست آیا فضایی هستند یا از ابعاد دیگر با یوفو به عالم ما سفر می نمایند؟! نباید موجودات صاحب یوفو را با هیبریدی ها و عامه جنیان که ما می شناسیم اشتباه گرفت.

این را از بنده و مجموعه ما به یادگار داشته باشید. مهمترین و پیشرفته ترین آزمایشگاه های ساخت موجودات هیبریدی و دورگه جنسان و دیوسان و پریسان و حتی حیوانات (دورگه حیوان و انسان )در خاک کشور ولز و املاک خاندان منحوس سلطنتی بریتانیا قرار دارد و مجامع مخفی در این آزمایشگاه ها سالهاست که موفق به ساخت انواع دورگه ها شده اند.

همچنین این نکته را هم بدانید که در اسپانیا و قرطبه در حال کار کردن برروی تکثیر ژن شاهان قرطبه هستند که نسبتشان به دودمان منحوس بنی امیه می رسد. در واقع سعی دارند که نسل بنی امیه را برای آخرالزمان گسترش دهند.

پ ن: نخستین حاکم قرطبه عبدالرحمن اول است و نسب او چنین است: 👈عبدالرحمن بن معاویه بن هشام بن عبدالملک بن مروان بن الحکم بن أبی العاص بن أمیه

در واقع اینان ژن شاهان قرطبه را در بین مردم عادی اسپانیا اعم از مسلمان یا مسیحی یافته اند و در حال تکثیر و کار کردن بر روی این ژن هستند. شاید با جنیان هم ترکیبش کنند یا کرده باشند!!

منبع: eitaa.com/soltannasir

این مطلب را نیز بخوانید

قمر در عقرب

بسم الله الرحمن الرحیم  به ایام قمر در عقرب نزدیک می شویم با وجودی که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *