رموزی در مورد ائمه علیه السلام-پدر، پسر و روح القدوس که هستند؟

اهمیت تاثیر فرکانس نام مادر و فرزند از نگاه ائمه…

شاید فلسفه تغییر نام حضرت ملیکه به نرجس همین دلیل بوده باشد

خانواده ها حتما در نام‌گذاری فرزندان خود توجه کنند.

 

مثلا به موردی دیگر دقت کنید :

ابجد صغیر واژه مقدس “امیرالمؤمنین “عدد ۵٨ می باشد و ابجد نام فرزند خلف امیرالمؤمنین یعنی حضرت “ابوالفضل العباس” نیز عدد ۵٨ می باشد.
طبق احادیث حضرت عباس علیه السلام در آخرالزمان رجعت می‌فرمایند:

ابجد واژه یَوْمِ یُبْعَثُونَ به معنی (روزی که برانگیخته می شوند) نیز عدد ۵٨ می باشد.

حضرت عباس علیه السلام بین دو نهر آب با لب تشنه شهید شدند.
ابجد صغیر مَجْمَعَ الْبَحْرَیْنِ یعنی محل تلاقی دریاها نیز عدد ۵٨ می باشد.

در حقیقت بسیاری از چیزهایی که ما به آنها ارادت داریم با رمزی در قالب نظمی در قلب اعداد به هم مرتبط هستند …
برخی آنها را می توانی حتی معکوس هم بخوانی تا به معانی دیگر آن پی ببری مثلا سوره “زمر ” که اگر آن را معکوس بخوانی میشود “رمز

گویی نام مقدس علی یک لوگو و نماد الهی است.

ایشان در کتاب انجیل و تورات با نام LORD یاد می‌شود و در بسیاری از جاهای دیگر کتاب مقدس با نام ایلی نام برده می شدند.

ایلی در زبان لاتین به این شکل نوشته می‌شود:

ILI

که البته اگر از هر طرفی بخوانی همان معنی را می‌دهد و جالب است که اگر ILI با حروف کوچک لاتین نوشته شود ili  و اگر ili با ILI ترکیب شود واژه III بدست می آید که بسیار شبیه به شکل هندسی الله می شود.  جالبه که نام ایلی در زبان لاتین به معنی الله می باشد. البته مولا علی علیه السلام فرموده اند که من خدا نیستم بلکه بنده ای از بندگان خدا هستم.

جالبه که III شکل عددی ۱۱۱ را تداعی می‌کند که در نکته ای عجیب ابجد کبیر عَلِیًّا ( آیه پنجاه‌ و هفت سوره مریم) نیز عدد ۱۱۱ می باشد.

🔹الرّسول (صلی الله علیه و آله) قَالَ أَبُوبَکْرٍ: أَسْرَعَ الشَّیْبُ إِلَیْکَ یَا رَسُولَ اللهِ (صلی الله علیه و آله)! قَالَ: شَیَّبَتْنِی هُودٌ وَ الْوَاقِعَهًْ وَ الْمُرْسَلَاتُ وَ عَمَّ یَتَسَاءَلُونَ؛

🔹پیامبر (صلی الله علیه و آله)- ابوبکر گفت: «ای رسول خدا (صلی الله علیه و آله) چقدر زود پیر شدی»؟ فرمود: «مرا سوره‌های هود، واقعه، المرسلات و عم یتساءلون پیر کرد». 📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۷، ص۲۷۸

 

جالب است که این سوره ها همه در شان امیرالمؤمنین علی علیه السلام نازل شده اند.

حالا باز عده ای ضعیف الایمان که کم هم نیستند باز خواهند گفت اینها غلو هست و نفسیر به رأی و شرک …
اما اولا منبع این حدیث کاملا معتبر است، ثانیا اگر حضرت عیسی مسیح علیه السلام به اذن خدا در گل می دمیدند و آن را به پرنده ای زنده تبدیل می‌کردند کسی نگفت اینها غلو است اما اگر مولی الموحدین امیرالمؤمنین علی علیه السلام این کار را انجام دهند می شود غلو می‌شود تفسیر به رای و اغراق …

با اینکه حضرت مسیح شاگرد امیرالمؤمنین محسوب می شود اما چه طرز تفکر احمقانه ای است که شاگرد می‌تواند و استاد نعوذ بالله نمی‌تواند!

قرآن در سوره المؤمنون آیه ٨٠ می‌فرماید

وَ هُوَ الَّذِی‌ یُحْیِی‌ وَ یُمِیتُ‌…
و او کسی است که زنده می‌کند و می‌میراند..

منظور از هُوَ در اینجا چه کسی است؟

خیلی عجیب است که ابجد آیه “وَ هُوَ الَّذِی‌ یُحْیِی‌ وَ یُمِیتُ‌” عدد جذاب ١١٠ می باشد که با ابجد واژه مقدس” علی” که همان ١١٠ می باشد برابر است.

یعنی کسی که به اذن الهی میمیراند و زنده می کند کسی نیست جز امیرالمؤمنین علی علیه السلام..

حضرت مولی الموحدین امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند:
أنَا اُحیی وَاُمیتُ بِاذنِ ربّی
من به اذن پروردگارم می میرانم و زنده می کنم

منبع حدیث : حدیث نورانیت

کیا وقتی فضائل امیرالمؤمنین علی علیه السلام را می‌شنوند ، تمام غم‌های عالم یادشون میره، از خوشحال اشک می‌ریزند و اگه نشسته باشند به احترام مولا بلند می شوند. گویی مستِ مستِ مست شده اند.

کیا اینطورین؟

چقدر از این حدیث خوشم میاد :

امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
اَنَا مُعَلِّمُ سُلَیْمانَ علیه ‏السلام بْنَ داوُدَ علیه‏ السلام وَ اَنَا ذُوالْقَرْنَیْنِ علیه‏ السلام وَ اَنَا قُدْرَهُ اللّه‏ِ عَزَّوَجَلَّ.
و منم آموزگار سلیمان پسر داود، منم ذوالقرنین و منم قدرت خداى عزّوجلّ.

یه چیزی میخوام بگم، به درک که برخی جنبه اش رو ندارن.

 

در نماد مسحیت پدر در بالا( که مسیحیان البته می‌گویند پدر همان الله است)  و روح القدوس در سمت چپ( که به اشتباه می‌گویند همان روح جبرائیل ) و پسر در سمت راست ( که می گویند همان حضرت مسیح است) می باشد.
اما در ابتدا این‌طور نبود.
پدر همان امیرالمؤمنین علی علیه السلام ، روح القدوس همان حضرت زهرا سلام الله بودند و پسر همان حضرت مسیح علیه السلام بودند که تحت تعلیم پدر و روح القدوس بزرگ شدند …

جالب اینجاست وقتی مسیحیان این حرکت را بر روی بدن خود انجام می‌دهند پدر در مقام سر و روح القدوس در سمت چپ یعنی جایگاه قلب قرار می‌گیرد.

یعنی امیرالمؤمنین علیه السلام در سر هستند و حضرت زهرا سلام الله قلب هستند و الله یا همان GOD تمام آنها را در برمی‌گیرد.

بعدها یهود این نماد را تحریف کرد و جای پدر را با الله و روح القدوس را به جبرائیل امین عوض کرد و آن را به غیر آن عوض کرد، در قرآن جبرائیل با نام روح الامین معرفی شده است.

اما روح القدوس صلوات‌ الله‌ علیه کیست؟

امام صادق علیه‌السلام در تفسیر سورۀ قدر وقتی به آیۀ «تَنَزَّلُ الْمَلائِکَهُ وَ الرُّوحُ فِیها» می‌رسند، می‌فرمایند «وَ الرُّوحُ، رُوحُ‏ الْقُدُسِ‏ وَ هُوَ فِی فَاطِمَه.» روح، همان روح القدس است که در فاطمه سلام ‌الله علیها است. (بحار الأنوار، ج٢۵، ص٩٧) یا در روایتی مشابه آمده است «الرُّوحُ الْقُدُسُ هِیَ‏ فَاطِمَه»؛ روح القدس همان فاطمه سلام‌الله علیها است.

پس روشن شد حقیقت دوستان؟

امام صادق علیه‌السلام در مورد حضرت زهرا صلوات الله علیه فرمودند: «مَا تَکَامَلَتِ‏ النُّبُوَّهُ لِنَبِیٍّ حَتّی أقَرَّ بِفَضلِهَا و مَعرِفَتِها»؛ یعنی نبوت هیچ پیامبری به تکامل نرسید تا جایی که به فضل و معرفت او اقرار کرد.

عسکری(علیه‌السلام) در مورد مقام عجبب حضرت زهرا صلوات الله می فرمایند :
«نَحْنُ حُجَجُ اللهِ عَلی خَلقِهِ وَ جَدَّتُنا فاطمه حُجَهُ اللهِ عَلَینا».
ما حجت خدا بر خلق هستیم و مادرمان فاطمه (صلوات الله علیه) حجت خدا بر ماست..

منبع :تفسیر أطیب البیان/ ج ١٣/ ص ٢٣۶.

اینجا باید بگیم یا اباالفضل

در حدیثی قدسی آمده است که خداوند به پیامبر می‌فرماید : ( یا أحمد لولاک لما خلقت الأفلاک ، ولولا علی لما خلقتک ، ولولا فاطمه لما خلقتکما )

ای احمد اگر تو نبودی افلاک را نمی آفریدم و اگر علی نبود تو را نمی آفریدم و اگر فاطمه نبود شما دو تن را خلق نمی‌کردم. (الجنه العاصمه : ۱۴۸ ، مستدرک سفینه البحار : ۳ / ۳۳۴ عن مجمع النورین : ۱۴ ، عن العوالم : ۴۴ .

می‌گویند ابجد و علم اعداد چه حجیتی در تحلیل قرآن دارد..

در احوالات عارف بزرگ شیخ جعفر مجتهدی آمده…

 یک روز که مشغول تلاوت قرآن بودم به این آیه برخورد نمودم که : « کُلُّ نَفْسٍ بِمَا کَسَبَتْ رَهِینَهٌ إِلَّا أَصْحَابَ الْیَمِینِ »

 به فکر افتادم که اصحاب یمین چه کسانی هستند که در روز قیامت همه در گرو اعمالشان می باشند الا آنها؟هر چه جستجو کرده و مراجعه نمودم متوجه این مطلب نشدم.

تا اینکه نجف خدمت حضرت مولا امیرالمومنین علی علیه السلام رسیدم و به آقا عرض کردم مولای من اصحاب یمین چه کسانی هستند که در گرو عملشان نمی باشند؟

حضرت در عالم مکاشفه فرمودند:

شیخ جعفر شما که اهل حساب و عدد هستید چطور کلمه یمین را “حساب”نکردید؟
هنگامی که کلمه یمین را “حساب” کردم متوجه شدم حاصل آن میشود عدد ۱۱۰. در آن موقع فهمیدم که کُلُّ نَفْسٍ بِمَا کَسَبَتْ رَهِینَهٌ إِلَّا شیعیان حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام. یعنی فردای قیامت همه گرفتار حساب و کتاب اعمالشان هستند مگر شیعیان و پیروان امیر المومنین که به عنایت و شفاعت حضرت مولا حساب و کتابی بر آنها نیست. منبع: لاله ای از ملکوت / چاپ چهارم / کمال الملک / قم / ۱۴۲۳ / ص ۵۴ و ۵

البته به نظر من مقصود از پیروان و شیعیان، پیروان و شیعیان اسمی نیستند و گرنه ابومسلم خراسانی و مأمون هم شیعه حضرت بودند!!

امیرالمؤمنین علی علیه السلام : ای سلمان ! منم بزرگ ترین رستاخیز الهی ، منم آن نزدیک شونده هنگامی که نزدیک شود (قیامت ). منبع : حدیث نورانیت امام علی علیه السلام

 

امیرالمؤمنین علی علیه السلام : نام من بر عرش نوشته شد تا آرام گرفت و … بر برق نوشته شد تا درخشید … و بر رعد نوشته شد تا کرنش کرد.
منبع : خطبه نورانیت

 

منبع: کانال فرهاد عظیما

این مطلب را نیز بخوانید

چطور لقمه از گلوی‌مان براحتی پایین میره؟!

🔴 چطور لقمه از گلوی‌مان براحتی پایین میره؟! خاطره دکتر علی حائری شیرازی (فرزند مرحوم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *