احیای ارتش آلمان و روزهای خاکستری اروپا

🟠 احیای ارتش آلمان و روزهای خاکستری اروپا

🔸آلمان به عنوان یک کشور اشغالی پس از جنگ جهانی دوم هنوز هم دارای محدودیت‌های بسیاری در حوزه نظامی است. هر چند این کشور به عنوان یکی از اعضای برجسته ناتو جایگاه مهمی در این ائتلاف دارد و می‌توان اینگونه براورد کرد که بودجه دفاعی فعلی آلمان هم به نسبت بسیاری دیگری از اعضای ناتو عدد قابل توجهی است، اما این میزان بودجه هیچ تاثیری در آمادگی رزمی ارتش این کشور نداشته و به اعتراف بسیاری از مقامات فعلی و سابق این کشور، ارتش این کشور به لحاظ سطح آمادگی زیر ۵۰درصد است و این موضوع در برخی از رسته‌ها مانند نیروی هوایی از این عدد هم کمتر است.

🔸آلمان به دلایل مختلف پس از اتحاد و پایان جنگ سرد توجه خاصی به ارتش خود نداشت، هر چند تجهیزات جدید به آن الحاق شد، روند مطالعه و توسعه جنگ‌افزارها به دلیل وابسته بودن به بخش خصوصی هیچ وقت متوقف نگردید اما به صورت واضح ارتش آلمان از نظر تعداد قطعات جنگی در اختیار (تقریبا در همه حوزه‌ها) به نسبت وضعیت مالی و اقتصادی و همچنین جمعیت و موقعیت در جایگاه مناسبی نیست. البته علاوه بر مخالفت انگلیس‌ و امریکا برای توسعه ارتش آلمان که در آن فرانسوی‌ها بیش از همه وحشت داشتند، دولت‌های گذشته آلمان تهدیدی را متوجه خود نمی‌دیدند که نیاز به توسعه ارتش باشد.

Members of the German Army attend a military parade ceremony marking the 99th anniversary of the Lithuanian military on Armed Forces Day at the Gedimino ave in Vilnius, Lithuania, Thursday, Nov. 24, 2017. For Lithuanians, the holiday honours the restoration of the country’s armed forces in 1918 after the end of WWI. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)

🔸اما جنگ اوکراین و حکومت جریان‌های غربگرا و وابسته به امریکا و انگلیس در برلین باعث شده تا آن‌ها به سرعت دست به کار شده و بودجه هنگفتی را برای توسعه نظامی خود در نظر بگیرند، بودجه‌ای که عملاً آلمان را پس از امریکا و چین به دارنده سومین بودجه نظامی بالا در جهان تبدیل کرده و اجازه می‌دهد که به زودی ارتش آلمان به لحاظ کیفی و کمی بازسازی گردد. همانگونه که پیش از این هم خبرهای مختلفی منتشر شده بود، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان خواستار ایجاد این صندوق ۱۰۰ میلیارد دلاری شده بود و اکنون مجلس نمایندگان این کشور آن را تصویب کرده است.

🔸این پول قرار است در طول چند سال به بودجه معمول دفاعی آلمان که حدود ۵۰ میلیارد یورو است، اضافه شود تا ارتش این کشور را بازسازی کند. ارتش آلمان از پایان جنگ سرد تا کنون مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. دولت آلمان تصمیم گرفت قانون اساسی را برای ایجاد این صندوق و مستثنی کردن آن از محدودیت‌های بدهی آلمان که محدودیت‌هایی مالی به دنبال دارد تغییر دهد. ائتلاف حاکم آلمان در تغییر قانون اساسی به حمایت اپوزیسیون محافظه‌کار این کشور برای کسب دو سوم آرای پارلمان نیاز داشت. این صندوق به آلمان کمک می‌کند تا بودجه دفاعی خود را به ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور برساند، میزانی که چشم‌انداز اتحاد ناتو است.

🔸با این حال، برخی از کشورهای اروپایی از بازسازی ارتش آلمان وحشت دارند و می‌دانند که زیر پوست آلمان و تفکراتی که در این کشور باوجود سلطه ۷۰ ساله غرب بر این کشور، روح انتقام وجود دارد. در سال‌های پیش از جنگ جهانی دوم هم این امریکا بود که باعث بازسازی ارتش آلمان شد و کمک‌های اقتصادی این کشور باعث شد تا ارتش هیتلر در کمتر از ۸ سال آماده نبرد شده و بخش بزرگی از اروپا را اشغال کند. با توجه به سطح تکنولوژی آلمان‌ها، همچنین جمعیت و ایده‌های قدیمی، این بازسازی می‌تواند خبرهای مختلفی را در دورن خود داشته باشد که برای ظهور و بروز آن هنوز زمان لازم است.

🔸شاید سیاستمداران امریکایی، انگلیسی و دست‌پروردگان مکتب لندن و واشنگتن که در برلین حکومت می‌کنند بر این باور باشند که احیای ارتش آلمان می‌تواند این کشور را به سدی در برابر توسعه طلبی روس‌ها تبدیل کند، اما اگر در طول ۵ سال آینده بیش از ۵۰۰ میلیارد یورو در ارتش آلمان سرمایه‌گذاری شود، ماشین جنگی آن‌ها چنان قدرتمند خواهد شد که می‌تواند خطرات بسیاری برای کشورهای اروپایی داشته باشد. با توجه به رشد تفکرات و روحیات نژادپرستانه در اروپا، هیچ بعید نیست که در یک تغییر و تحول سیاسی مخالفان امریکا و انگلیس در آلمان قدرت را به دست گرفته و چرخ سیاست را به سمتی بچرخانند که همه چیز را تغییر خواهد داد.

🔸علی‌الحساب به تغییرات احتمالی ایجاد شده در ارتش آلمان به عنوان یک حرکت و تحول مهم در سطح اروپا نگاه خواهیم کرد، آلمان همچنان به مناطق اشغالی خود که در کنترل فرانسوی‌ها است نگاه می‌کنند و چشم دیدن لهستانی‌هایی را که باز هم مناطق وسیعی از امپراتوری پروس را در اختیار گرفته‌اند، ندارند. در مورد سایر مناطق نیز آلمان‌ها تفکراتی این‌چنین داشته و شما در بستر جامعه آلمان به خوبی می‌توانید کینه از انگلیسی‌ها و امریکایی‌ها را پیدا کنید هر چند هفت دهه تلاش شد تا ذهن و اندیشه مردم این کشور را با ماشین تبلیغاتی اشغالگران آنگلوساکسون شستشو دهند که به نظر نمی‌رسد فایده‌ای داشته باشد!

منبع: t.me/syriankhabar  و  mashreghnews.ir  و jangaavaran.ir  و  welcome-to-berlin.com

این مطلب را نیز بخوانید

چطور لقمه از گلوی‌مان براحتی پایین میره؟!

🔴 چطور لقمه از گلوی‌مان براحتی پایین میره؟! خاطره دکتر علی حائری شیرازی (فرزند مرحوم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *