کرم مغان ۱

{ کرم مغان ۱}

در کتاب اوستا از ور جمکرد سخن رفته است که به دستور اهورامزدا توسط جمشید ساخته شد. ورجمکرد پناهگاهی زیر زمینی بوده است که آدمیان و حیوانات را در برابر سرمای زمستان سخت حفظ نماید.
ساخت شهرها و پناهگاه های زیر زمینی از زمان جمشید در خاطر ایرانیان ماند و در تمدن های ایرانی رواج پیدا نمود. کثرت شهرهای زیرزمینی در فلات ایران شاید با تمدن های دیگر در جهان قابل قیاس نباشد. این شهرها نه تنها در جغرافیای امروزی فلات ایران بلکه در سایر نقاط تحت تسلط حکومت های ایرانی نیز کشیده شده است که معروفترین آن شهر زیر زمینی بزرگ درینکویو derinkuy در ترکیه می باشد که‌ قدمت آن احتمالا به پس از دوران استیلای هخامنشیان بر آناتولی باز می گردد.
آنچه تا کنون از شهرهای زیر زمینی ایرانیان کشف شده است در برابر شهرهای کشف نشده بسیار کمتر است. در خوش بینانه ترین حالت کمتر از یک درصد شهرهای زیر زمینی ایران زمین کشف شده است. پیشتر به وجود ۲۸ شهر زیر زمینی پشمالو که از ناحیه ری تا انتهای استان سمنان در زیر دشت کویر کشیده شده است اشاره نمودم که غربی ها بدنبال این شهرها می باشند. و بعضی از آنان که برای کویر گردی می آیند بدنبال کشف اسرار این مناطق می باشند. یکی از آنان هنرپیشه معروف آمریکایی یهودی و مسیحی الاصل و به ظاهر مسلمان شده که جن گیر و قبالیست هم می باشد بود که از سوی انجمن مخفی اش و استاد جادوگرش مامور به کشف این شهرها شده بود. و شاید مسلمان شدن ظاهریش نیز پوششی برای این پروژه بود که البته شکست خورد.

به غیر از شهرهای زیر زمینی دشت کویر، در کویر لوت نیز جایی که سرزمین مقدس نورستان قرار دارد. به فرموده استاد ما شیخ محمدصابر شهرهای زیر زمینی وجود دارد. دقیقا در زیر نورستان و البته نقاط دیگری غیر نورستان نیز در کویر لوت شهرهای زیر زمینی وجود دارد. همانگونه که پیشتر گفته شد به نظر فقیر نورستان و سرزمین های نظیر آن، ارتعاش ماده اش را بزرگان آنجا اندکی دستکاری نموده اند و بدین خاطر از نظرها پنهان است و تجهیزات جاسوسی و ماهواره ها نیز نمی توانند آن را پیدا نمایند. چنانچه از یافتن سرزمین رباب در تبت و بوتان و نپال هم ناتوانند. همان سرزمین مقدسی که شانگری لا نیز نامیده می شود و در کانال بدان اشاره نمودم. چنانچه از یافتن عالم اثیری هو و یافتن دروازه سرزمین اثیری حقیقت (عالم حقیقت) و عالم …کاملا مادی مجاور آن در استان کرمانشاهان نیز ناتوانند.
اما اینهمه کثرت شهرهای زیر زمینی در ازمنه قدیم چگونه ممکن بوده است خود معما است. آیا این شهرها و تونل های زیرزمینی همگی توسط بشر کنده شده است ?! یا اینکه فن آوری دیگری نیز در نزد پیشینیان موجود بوده است ?!
امروزه کارکنان جاده سازی در جهان چون بخواهند تونل های بزرگ زیر زمینی برای جاده کشی بین دو نقطه حفر نمایند. از دستگاهی کرم مانند به نام ( Tunnel Boring Machine) یا تی‌بی‌ام (TBM) که با نام مول ( Mole) نیز شناخته می شود استفاده می نمایند. برای مثال در حفر تونل زیر دریای مانش که فرانسه را به انگلیس وصل می نمود از این دستگاه استفاده شد. اما شاید جالب باشد که بدانید در ایران باستان نیز کرم های غول پیکری وجود داشته اند و به نظر فقیر حفر بخشی از تونل های زیر زمینی سرزمین های خاص که توسط مغان ایران باستان درست شده است با کمک این کرم ها انجام می شده است.
در تلمود بابلی که بخش اعظم آن در دوره اشکانیان و ساسانیان در خاک ایران زمین نوشته شده است. ربی های یهودی از وجود کرمی غول پیکر به نام «شامیر שׇׁמִיר» یاد نموده اند که سلیمان نبی حشمت الله به وسیله این کرم غول پیکر سنگ هایی که برای ساخت معبد استفاده می شده را می بریده است ! کلمه «شامیر שׇׁמִיר» در فرهنگ لغات عبری معنی [سنباده، چخماق و خارا و مانند آنها را می دهد همچنین کرم افسانه ای که به وسیلهٔ آن سلیمان پادشاه هنگام ساختن معبد سنگ ها را می برید. (فرهنگ لغات عبری به فارسی حییم ص ۵۶۱ ) بر اساس گفته ربی های یهود در تلمود، شامیر توسط دیو بزرگ آسمودئوس (Asmodeus) به سلیمان نبی حشمت الله داده می شود. نام واژه آسمودئوس بر طبق نظر اکثر زبان شناسان و اسطوره شناسان نامی ایرانی است که نام وی نخستین بار در اوستا آمده است. اعتقاد بر این است. این نام در تلمود به صورت Ashmedai” ( אשמדאי) آمده است که به نظر اکثر محققین نامی با ریشه آریایی (غیر سامی) و بر گرفته شده از زبان اوستایی می باشد. این نام در اوستایی به گونه aēšma-daēva آمده است، زیرا که aēšma به معنی “خشم” است و daēva به معنای “دیو” می باشد. در حالی که daēva Aēšma در ایران باستان دیو خشم زرتشتی بوده است. این نام در فارسی میانه، شکل تلفیقی khashm-dev وجود داشت، جایی که کلمه dev همان واژه daeva بود.

ادامه دارد…

منبع:eitaa.com/soltannasir

این مطلب را نیز بخوانید

کمربند حضرت سلیمان ۳

     {شواهدی بر نوشته های پیشین ۴}          { کمربند حضرت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *