ذوالقرنین قرآن کیست ? ۵۲ 

ذوالقرنین قرآن کیست ? ۵۲

{ نگاهی به اساطیر میان رودان و ارتباط آن با صور فلکی در آسمان شب ۱۳}

{ انکی و نین خورسگ: اسطوره ای آسمانی ۷}

اما همانگونه که ملاحظه نمودید. ایشتار با آشور بنی پال ارتباط خاصی داشته است و آشور بنی پال را فرزند خویش می خوانده است! اما خروجی این ارتباط خاص آشوربنی پال و ایشتار چه می شود ? آیا خروجی معنوی داشته است ?
خروجی این ارتباط خاص این می شود که آشور بنی پال پادشاه آشوری ها به خواست ایشتار به تمدن ایلام و شهر شوش حمله می نماید و جنایتی را در حق مردمان آن دیار انجام می دهد که در نوع خود بی سابقه است.
به سطور زیر از کتیبه آشور بنی پال توجه فرمایید: 👇

{ «من شوش، شهر بزرگ مقدس، مسکن خدایان ایشان، مأوای اسرار ایشان را بنا بخواستهٔ آشور (ایزد آشور) و 👈ایشتار فتح کردم. وارد کاخهایش شدم، و با شادی و بشارت در آنجا اقامت گزیدم. در گنجهایش را گشودم که در آنها طلا و نقره، خواسته و مال فراوان بود. آنچه را که شاهان پیشین تا شاه کنونی عیلام در آنها گرد آورده بودند، و تا به حال هیچ دشمنی، بجز من بر آنها دست نیافته بود، بمنزلهٔ غنیمت در تملک گرفتم. طلا و نقره، خواسته و مال سومر، آکاد و کاردونیاش (بابل) که شاهان پیشین عیلام مکرر غارت کرده و به عیلام آورده بودند… زینت آلات، نشانهای سلطنتی، سلاح های جنگی…همهٔ اثاثهٔ قصورشان که (شاه) روی آنها جلوس میکرد ومیخوابید. (ظروفی) که در آن غذا میخورد… آنها را به منزلهٔ غنیمت بمملکت آشور آوردم.
من زیگورات شوش را از آجرهائی که با سنگ لاجورد لعاب شده بود، من (نوعی) تزئینات بنا را که از مس صیقلی یافته ساخته شده بود، شکستم. شوشیناک، خدای اسرارآمیز که در مکانهای اسرار آمیزی اقامت دارد، و احدی ندیده است که او چگونه خدائی میکند، سومودو، لاگامار…. این خدایان و این الهه ها، با زینت آلاتشان، ثروتشان، اثاثه شان و روحانیانشان (همه را) بعنوان غنیمت بمملکت آشور آوردم. سی و دو مجسمهٔ سلطنتی را که از طلا و نقره و مس ریخته و با مرمر سفید (تراشیده شده) بود…بمملکت آشور آوردم. تمام شدوها (دیوان) و لاماسوها، نگهبانان معابد را بدون استثنا از بین بردم (مجسمه های) گاوهای نر خشمناکی را که زینت بخش درها بودند، از جا کندم، معابد عیلام را با خاک یکسان کردم، و خدایان و الهه هایش را به باد یغما دادم. سپاهیان من وارد بیشه های مقدسش شدند، که هیچ بیگانه ای از کنارش نگذشته بود، اسرار آنرا دیدند و با آتش سوختندش.
من قبور پادشاهان قدیمی و جدیدش را که از 👈ایشتار پروردگار من نهراسیده بودند، و بپادشاهان پدران من صدمه رسانیده بودند، ویران و متروک ساختم، – (اجساد) آنها را در معرض خورشید قرار دادم، و استخوانهایشان را بمملکت آشور آوردم. من اتیموهایشان (ارواح خدایان) آرامش و راحتی را با جلوگیری از تقدیم هدایای تدفینی و آشامیدن مشروب بافتخار آنان، سلب کردم. من در فاصلهٔ یک ماه و بیست و پنج روز راه، ایالت عیلام را 👈تبدیل به یک ویرانه و صحرای لم یزرعی کردم. من دردهش نمک و سیلهو پروراندم.
من دختران شاهان، زنان شاهان، تمام خانوادهٔ قدیمی و جدید شاهان عیلام، شهربانان و شهرداران دهاتش… تمام متخصصین بدون استثنا، ساکنین مرد و زن … چهارپایان بزرگ و کوچک را که تعدادشان از ملخ بیشتر بود، بمنزلهٔ غنیمت به مملکت آشور فرستادم…خرهای وحشی، غزالها، تمام حیوانات وحشی (بدون استثنا) از برکت وجود من (در شهرهای آن) براحتی زندگی خواهند کرد. ندای انسانی (صدای) سم چهارپایان بزرگ و کوچک، فریادهای شادی…بدست من از آنجا رخت بربست».
پس از این قتل و غارت و ویرانی، حکومت عیلام دیگر کمر راست نکرد. } (کتاب تاریخ عیلام تالیف پیر آمیه ترجمه دکتر شیرین بیانی ص ۷۰ و ۷۱)

خواننده گرامی توجه نماید نتیجه ارتباط احساسی و مادر فرزندی ایشتار با آشوربنی پال این می شود که شما در سطور بالا مشاهده می نمایید. ایشتار دستور حمله به ایلام و شهر شوش را می دهد و آشور بنی پال آن کرد که خود با افتخار نقل می نماید. آیا به راستی این ملعونه خبیثه ایشتار موجودی مثبت و الهی است ?! اگر بله بر اساس کدام موازین ? کافی است کیش بابلی را بررسی نمایید که ایشتار ایزد فاحشه خانه ها نیز بوده است. و روسپی گری مقدس جزوی از آیین این ایزدبانوی هرزه بوده است. خواننده گرامی توجه نماید هم بر طبق احادیث و هم نظر حکمای زرتشتی ایران باستان، و حتی اسناد اسطوره ای تمامی این موجودات مثبت و الهی نیستند. درست است که مخلوق حق تبارک تعالی هستند و نوع خویش را تدبیر می نمایند و محافظت از آن نوع را نیز بر عهده دارند. اما لزوماً موجودات مثبت و الهی ای نیستند که ایمان به یکتایی پروردگار و رسالت رسول خدا (ص) و وصایت امیر مومنان(ع) داشته باشند. این موجودات بر خلاف جنیان مکلف نیستند.

ادامه دارد…
منبع:https://eitaa.com/soltannasir

این مطلب را نیز بخوانید

کمربند حضرت سلیمان ۳

     {شواهدی بر نوشته های پیشین ۴}          { کمربند حضرت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *