ضربه کاری ایران و گیجی پاکستان (بسیار مفصل)

✴️ضربه کاری ایران و گیجی پاکستان

🔸صدا و سیما همه ویدئویی ضبط شده از حمله ایران به مقر تروریست‌ها را منتشرنکرد؛ اما به نظرم حداقل خود پاکستانی‌ها متوجه شدند که ایران چه کرد و خودشان چه کرده‌اند که پس از راکت‌پرانی و کشتن چند زن و کودک حالا به التماس افتاده و مدام تماس می‌گیرند و می‌خواهند ایران بیش از این فعالیت تروریست‌ها در خاک پاکستان را به افکار عمومی خود نشان ندهد. مقامات پاکستان همواره فکر می‌کنند که چهره‌ای خوب در ایران دارند و فکر می‌کنند که باید تلاش بیشتری به خرج دهند تا این چهره خراب نشود!!

🔸این نوع نگاه در طول سال‌های گذشته یکی از عوامل مهم مخفی کردن تروریست‌ها و پوشش چندلایه برای آن‌ها بوده است اما به مدد دست بلند ایران و داشتن تکنولوژی خوب و به روز، ایران مدت‌هاست در بیابان‌های پاکستان از زمین و هوا تحرکات این تروریست‌ها را زیر نظر دارد. اشراف ایران بر تحرکات تروریست‌ها در حالی صورت می‌گیرد که آن‌ها از مبدأ خاک پاکستان چند عملیات تروریستی را از ابتدای سال جاری در ایران شروع کردند که دستکم به شهادت ده‌ها نفر از نیروهای فراجا ایران منجر شد.

🔸هر وقت مسوولان صلاح ببینند مستندات بیشتری را منتشر خواهند کرد، اما واضح است که دو ضربه اساسی ایران در عمق خاک پاکستان که منجر به کشته شدن ۹۵ تروریست شد (بیش از ۵۰ نفر را دستگاه‌های اطلاعاتی ایران ۱۰۰ درصد تاییدیه گرفته‌اند) و پس از این حملات خود ارتش پاکستان هم در محل عملیات حاضر شد و اقدام به انتقال زخمی‌ها به برخی مراکز درمانی کرد، باز هم برای ایران کاملاً واضح بود و حتی مستندات این اقدام طرف پاکستانی که سخنگوی وزارت خارجه‌اش گفته بود هیچ اشراف و کنترلی بر آنجا ندارد در دست ایران بوده و آن را به مقامات این کشور نشان داد.

🔸در همین مسیر است که ایران پس از این ضربه اساسی، کاری و بنیادین با سعه صدر با طرف پاکستانی برخورد کرد و تمام مسائل و موارد گذشته را به یاد مقامات این کشور آورد که چگونه به جای همسایه‌‌داری، همسایه آزاری را در پیش گرفته است. این موضوعی بود که در طول ساعت‌های پس از حمله ایران به این کشور منتقل شد و حتی مستندات کشتن شهروندان بی‌گناه و آواره و گرسنه پاکستانی هم به برای مقامات این کشور ارسال شد. به نظرم یک ویدئویی در مورد این خانواده‌ها هم تهیه شده که طرف پاکستانی ترجیح می‌دهد اصلا منتشر نشود.

🔸بر همین اساس، وزیر امور خارجه پاکستان به همتای ایرانی خود زنگ می‌زند تا با او در مورد توسعه روابط گفت‌وگو کند. امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه کشورمان در تماس تلفنی جلیل عباس جیلانی ضمن با اهمیت خواندن جایگاه پاکستان در سیاست خارجی و همسایگی جمهوری اسلامی ایران گفت: مناسب است محور همکاری‌های امنیتی و نظامی که در گذشته مورد توافق و تاکید مقامات دو کشور قرار گرفته است، با جدیت دنبال شود؛ نیروهای امنیتی ایران در قرارگاه‌های عملیاتی خود با هرگونه‌ عملیات تروریستی در همان ابتدا مقابله می‌نمایند و اجازه تحرک عملیاتی به تروریست‌ها نمی‌دهند.

🔸رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با اشاره به عملیات ضد تروریستی اخیر قرارگاه محلی ایران علیه گروهک جیش‌الظلم که مسئولیت بسیاری از عملیات تروریستی از جمله حمله اخیر به پاسگاه انتظامی راسک را بر عهده گرفته تاکید کرد: این اقدام عملیاتی در راستای وظایف آنی قرارگاه عملیاتی منطقه سیستان و بلوچستان و در جهت خنثی سازی تهدید تروریستی فوری بود که با توجه به شواهد و مستندات بیش از ۵۰ تروریست در این مکان در حال آماده سازی برای انجام اقدام تروریستی علیه ایران بودند که با اقدام به موقع نیروهای ایرانی ناکام ماندند.

🔸 امیرعبداللهیان با تاکید بر احترام جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور دوست، برادر و همسایه پاکستان اظهار داشت: حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان قویا مورد توجه ما هست و همکاری‌های دو کشور برای خنثی و نابود کردن اردوگاه های تروریستی در خاک پاکستان ضروری است. در شرایطی که رژیم صهیونیستی به کشتار زنان و کودکان در فلسطین مبادرت می‌ورزد، لزوم اتحاد جهان اسلام و کشورهای بزرگ و موثر، بیش از پیش احساس می‌شود.

🔸در حالی که جلیل عباس جیلانی از وزیر خارجه کشورمان برای دیدار از اسلام‌آباد دعوت کرد (طرف خودش فهمیده چه گندی زده و ایران چگونه دستش پر است و چه بلایی بر سر تروریست‌های مورد حمایت اسلام‌آباد درآورده است) در اظهاراتی که بیشتر دیپلماسی زرد است تا دیپلماسی اقتدار گفت: تروریسم دشمن مشترک ماست و نباید به تروریست ها و دشمنان روابط تهران و اسلام آباد، اجازه سوء استفاده داد. همکاری و برادری محور اصلی کار ماست.

حقیقت حمله ایران به مقر تروریست‌های تکفیری در عمق خاک پاکستان به این سادگی علنی نخواهد شد و دلیلش هم روابط گسترده دو کشور است. بسیاری بر این باور بودند که اتمی بودن، بازدارندگی می‌آورد و حتی مقامات خوش‌خیال پاکستانی هم فکر می‌کردند با پنهان شدن پشت بمب اتم می‌توانند هر کاری می‌خواهند کنند و دیگران جرأت انجام کاری را نخواهند داشت. بر همین اساس یک دستگاه بزرگ تروریست‌پروری تشکیل داده و عملا شروع به اخاذی و بی‌ثبانی در کشورهای همسایه خود می‌کردند. اما حمله پهپادی سنگین ایران به دو مقر تروریست‌های تکفیری مورد حمایت انگلیس و رژیم صهیونیستی، نشان از جدیت ایران در حفاظت از امنیت خودش بدون توجه به سطح نظامی طرف مقابل داشت. ای کاش ایران تصاویر این حمله را پیش از آتش‌بازی و ترقه‌بازی طرف پاکستانی علیه سه خانه خشتی در جدار مرزی منتشر کرده بود. تبلیغات وسیع ارتش پاکستان در پرتاب دو راکت و چند ریز پرنده (همانگونه که پیش از این هم گفتم هیچ جنگنده‌ای در این حمله مشارکت نداشت و هیچ بمبی هم پرتاب نشد) باعث شد تا ایران فقط گوشه‌ای از اشراف هوایی خود در عمق ده‌ها کیلومتری خاک این کشور را در رسانه‌ها منتشر کند. این اقدام ایران لگد محکمی به ارتش پاکستان و توهمات بی‌پایان آن بود. پرواز پهپادهای ایرانی در عمق بسیار زیاد این کشور و ناتوانی در شناسایی آن و حتی فهمیدن از اینکه این پهپادها در آنجا پرواز می‌کنند، باعث سرافکنده شدن طرف پاکستانی شد. با این حال، این حمله نه تنها زدن یک باند تبهکار تروریست بود که قصد داشتند در داخل کشور ما خرابکاری کنند، بلکه پیامی آشکار و روشن به سایر طرف‌هایی است که همچنان در حال قمار با مهره سوخته صهیونیست‌ها هستند که بدانند ایران هیچ شوخی با هیچ طرفی نداشته و ندارد. جهت اطلاع باید این را بنویسم بین رصد و زدن این دو پایگاه کلا ۳۰ دقیقه زمان نبرده است که این سطح آماده باش نیروهای مسلح ایران برای انهدام هر تهدیدی را نشان می‌دهد. بدون شک در مورد انهدام قدرت عملیاتی تروریست‌های تکفیری مطالب بیشتری برای گفتن هست.

🔳چرا عملیات ایران علیه تروریست‌ها کاملا موفق بود؟

▪️هفت نکته در باب منطق استراتژیک اقدام ایران علیه گروه تروریستی جیش الظلم به روایت معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور؛

۱. عملیات در پاکستان یک اقدام دفاعی پیشدستانه، ضد تروریستی و هدفمند بود. یک گروه تروریستی آماده عملیات مشاهده شد. تهدید قریب الوقوع بود. جغرافیا و زمان محدودیت ایجاد می‌کرد. عدم اقدام فوری قطعا جان بسیاری از شهروندان و سربازان وطن را به خطر می انداخت و فاجعه ای بدتر از راسک و کرمان را ایجاد میکرد. دولت جمهوری اسلامی از اقدام قاطع و به موقع نیروهای مسلح تقدیر میکند.

۲. انتظار جمهوری اسلامی ایران از کشور همسایه عمل به تعهدات امنیتی و برخورد با اینگونه تهدیدها که تحت هدایت سرویس های اسرائیل و انگلیس عمل میکنند بود. ما همچنان آماده تقویت چارچوب همکاری های دو جانبه میان ایران و پاکستان هستیم.

۳. این عملیات گامی مهم در راستای ارتقاء سطح بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است و به لحاظ دکترینی مبتنی بر مفهوم دفاع پیش دستانه/ روبه جلو ولی بدون استقرار نظامی است. بازدارندگی در مقابل گروه های تروریستی متفاوت از سطح بین دولتی است و حتی گاهی بخاطر پیچیدگی های آن، نیازمند کنش فعال و مبتنی بر عملیات های اطلاعات پایه امکان پذیر است. اگر چه همکاریهای امنیتی در این زمینه اولویت ایران است.

۴. هدف عملیاتی ما تروریست ها هستند و نه کشور دوست و برادر پاکستان. در این میان باید مراقب اخبار جعلی بود که هدفشان تحریک ملت ایران یا پاکستان است بود. از آن جمله میتوان به برخی اخبار دروغ مبنی بر حمله با جنگنده و موشک اشاره کرد اما در عمل چیزی جز پهپاد سبک و کوچک که در جدار مرزی ‏عمل کردند نبود. فیلم قطعات ان پهپادها موجود است.

۵. جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده است که قدرتی امنیت ساز است ازجمله به این علت که هیچگاه اجازه نداده که نگرانی احتمالی همسایگان به جایی برسد که همسایه ای مجبور به اقدام شود. دیگران هم باید از این الگوی رفتاری سرمشق بگیرند.

۶. اولویت جمهوری اسلامی دفاع از حقوق مردم مظلوم فلسطین است، ولی دچار حواس پرتی استراتژیک نمیشود. حمایت از غزه به معنی بی توجهی به امنیت مردم از مدیترانه و قفقاز تا شبه قاره و جنوب خلیج فارس نیست.

‏۷. سیاست همسایگی و همگرایی سیاست موفق و اعتمادسازی بوده است. اکنون نیز در چارچوب همین سیاست، گفتگوهای مثبت و سازنده‌ای با مقامات پاکستانی در جریان است و چشم انداز همکاری ها را مثبت می‌بینیم.

تحلیلی دیگر:

🔴 حالا که فضای مجازی کمی آرام تر شده، چند نکته در خصوص چالش با پاکستان

🔻اولا زیاد روی اتمی بود پاکستان تاکید نکنید! ایران مدت هاست با کشورهای اتمی چالش جدی دارد ، مثل امریکا، اسرائیل و انگل‌ستان

🔻در ثانی، ایران هواداران سرسختی در پاکستان دارد تا حدی که بسیاری از دانشمندان اتمی پاکستان همچون عبدالقادر خان در مسیر اتمی شدن ایران کمک های بی نظیری به ما داشتند

🔻ثالثا با ذکر ارتش اتمی، ارتش پاکستان را گنده نکنید! ارتش پاکستان ابدا ارتش قدرتمند و سازمان داری نیست و اصلا از حضور گروهک‌های تروریستی که ایران نابودشان کرد هیچ اطلاعی نداشت و حتی ۲۰٪ نیروهای مسلح ایران روی خاک‌ خودش تسلط و پایش ندارد و به سختی بر بخشی از مرز خود با هند متمرکز است

🔻چهارم اینکه ایران شروع کننده ی چالش بوده و این نکته ای بسیار مهم برای تحلیل ایران در آینده توسط همین پاکستان و دیگر همسایگانش و حتی امریکا خواهد بود. این پیامی بود که برای همیشه ثبت شد!

🔻پنجم ، عکس العمل ارتش پاکستان در برابر ایران یک پاسخ حداقلی بود که هر کشور دیگری هم همچون مصر یا … می بود، چه بسا بیش از این میزان پاسخ میداد! حتی خود ایران!

🔻چون ایران بدون ‌اطلاع قبلی موشک بالستیک به خاک پاکستان زد که واقعا هنوز هم برای خود ما خود ما دور از باور است‼️

پیام موشک بالستیک با حملات توپخانه ای بسیار متفاوت است و بار تحقیری سنگینی همراه دارد!
ببینید هندی ها در فضای مجازی چه کردند با پاکستانی ها بعد از این عملیات ایران !

در اوایل دهه ۸۰ شمسی یکبار ارتش ترکیه در حین تعقیب PKK آنها را حین ورود به خاک ایران و در داخل خاک ایران زد، ظرف کمتر از ۱۲ ساعت یک هیئت از دولت و ارتش ترکیه رسما با حضور در تهران و با اهدای هدایای ارزشمند و غرامت، از ایران عذرخواهی کردند!
اما ایران پاکستان را زد و تنها به چند پیام دیپلماتیک بسنده کرد.
و ضمنا هنوز هم مجری عملیات که سپاه پاسداران بوده و در خصوص عملیاتش سکوت کرده که کاملا مفهوم آن مشخص است.
پس ذهنتان را با سم پاشی اخبار و تحلیل‌های زرد عده ای خودتحقیر که همیشه دشمن ایران قوی بوده اند مسموم نکنید …

یکی به آقای جواد امام و دیگر اصلاحاتچی‌هایی که در این چند ساعت مدام مزخرف می‌نویسند و فکر می‌کنند مردم حافظه تاریخی ندارند باید برخی نکات را یادآور شویم. هر چند دوست ندارم نبش قبر کنم اما باید به جواد امام و دیگر حضرات یادآور شوم که در هفتم مرداد ۱۳۷۸ وقتی ترکیه به پیرانشهر و قطور حمله کرد، قبح حمله به ایران شکسته شد؟ یا چون دولت شما بود اشکال نداشت و قبح آن شکسته نشد؟

واقعاً این سطح تحلیل سیاسی و بچه‌گانه و جلبک فرض کردن مردم ایران و حافظه تاریخی آن‌ها عجیب است. البته از این جماعت که همه مسائل را سیاسی و نه ملی می‌دانند در راستای اهداف سیاسی حزبی و جریانی خودشان تحلیل می‌کنند هیچ چیزی عجیب نیست. باید از این حضرات پرسید بسیاری از شماها آمریکا را تشویق به حمله به ایران می‌کنید و قبح خیلی از مسائل هویتی و ملی را شکسته‌اید، صحبت کردن از اینکه چند راکت انداختن پاکستانی‌ها می‌شود فلان اما بمباران هوایی قطور و پیرانشهر جای صحبت کردن ندارد؟

ای کاش امثال جواد امام که ادعای فلان و بهمان‌شان می‌شود کاش به جای چنین اقدامات ضد ملی و سیاسی که بیشتر در راستای اهداف شخصی و جریانی آنها صورت می‌گیرد کمی به فکر هویت ملی و همبستگی داخلی باشند.‌ این را یادآوری کردم تا همه یادشان باشد و اگر این جماعت دوباره مزخرف گفتند یادشان بیاورند که در دولت اول سید محمد خاتمی جنگنده‌های ترکیه در روز روشن دو نقطه از کشور را بمباران کردند و شما هم هیچ غلطی نکردید, بلکه این نیروهای مسلح کشور بودند و رفتند تلافی کردند.

ما با یک چرخه عجیب از بلاهت روبه‌رو هستیم که آدم را حیرت‌زده می‌کند؛ بلاهتی که بیش از آنکه ناشی از باور و عقیده در حوزه کارشناسی باشد در حوزه خودبهتر پنداری و عقده‌های بی‌پایان سیاسی خودش را نشان می‌دهد. همواره تلاش کرده‌ام به عنوان یک روزنامه‌نگار تا جایی که می‌شود قلم نقد بر روی روزنامه‌ها نکشم و در وادی دیگری با آن‌ها تعامل کنم اما چه می‌شود کرد وقتی مانند این روزنامه که نوشته‌ای را در نشریه‌اش که متاسفانه نام«جمهوری اسلامی» را هم به دنبال دارد منتشر می‌کند که باعث شادی و مسرت ارگان خبرپراکنی استعمار کهنه و روباه بی‌دندان اما پرچانه جهان می‌شود.

کسانی که چنین می‌نویسند ای کاش کمی هم فکر می‌کردند؛ کاش کمی هم تدبیر به خرج می‌دادند. همین‌ جماعت که حمله ایران به مقرهای تروریستی و کانون‌های فتنه‌گری علیه ملت ایران را به بوته نقد می‌کشد بروید بخوانید در ماجرای حادثه تروریستی کرمان چه نوشتند و در ماجرای ترور دانشمندان و متخصصان و شهروندان ایرانی چه نقدها کردند که چرا تروریست‌ها وارد کشور شده‌اند. به باور این‌ها باید گذاشت کشورهای همسایه تروریست‌پروری کنند و بعد به داخل ایران بفرستند تا دست به جنایت بزنند و خون ایرانی‌ها ریخته شود؛ شاید این راهکاری خوب و عالی به باور این جماعت باشد!

یکی به این‌ها بگوید اگر ایران کانون‌های تروریسم را نمی‌زند، معلوم نبود فردا همین تروریست‌ها کدام فک و فامیل شما را می‌کشتند و بعد همین شماها بر بی‌عرضگی حکومت و نهادهای امنیتی که نتوانسته‌اند تروریست‌ها را بگیرند و مانع‌شان شوند چنان می‌تاختید که روزگار بر تاریخ ما تاخته تا افرادی چونان شما با پول این مملکت پا بگیرید که یک جو از امنیت و چارچوب‌های آن اطلاع ندارید. این جماعت نه درد جایگاه ایران را دارند و نه در تامین امنیت مردم را، بلکه دنبال بهانه‌ای می‌گردند تا کنایه‌ای به دولت و حکومت بزنند چرا که فکر می‌کنند جایشان تنگ شده است.

مانند آن آقایی که نوشته بود «بازدارندگی ایران از بین رفته است» اما ننوشته بود که در پاکستان همه یکپارچه گرد ارتش این کشور گرد آمده و یکصدا شدند تا شاید ارتش این کشور ترقه‌ای در کند و چند زن و کودک بی‌گناه و بی‌پناه و گرسنه را بکشد اما در کشور ما که به یک باره ۹۵ تروریست مسلح که قصد حمله به کشور داشته‌اند به هلاکت می‌رسند، همه دنبال انتقاد از حکومت و دستگاه نظامی و بهره سیاسی خود هستند!

▪️ما متاسفانه هنوز معنی امنیت و خرد جمعی در سایه تفاهم در حوزه‌های راهبردی و کلان را نفهمیده‌ایم. برخی‌ها مسائل و موارد اصلا چای چالش و نقد ندارند و باید شش دانگ حواسمان باشد که چه می‌گوییم، چه می‌نویسم و چه مساله‌ای را مدام تکرار می‌کنیم. امنیت یک دستاورد جمعی ناشی از فهم و درک متقابل همه آحاد جامعه نسبت به خطراتی است که همه افراد این جامعه را تهدید می‌کند و تا زمانی که این تهدید وجود دارد، تا زمانی که خطر کشتار و خرابکاری در سطح جامعه وجود دارد، تا هنگامی که دشمن در حال تحرک است، هر صحبتی در این زمینه چیزی جز خیانت نیست.

▪️به باور من ایران برای آنکه پاکستانی‌ها بیش از پیش تحقیر نشوند و بیش از این در نشست‌ها و گفت‌وگوها سرافکنده نباشند همه مستندات این عملیات محکم و بی‌نظیر را منتشر نکرده و دیگر هم منتشر نخواهد کرد. اما آن چیزی که منِ نوعی می‌دانم اگر دیگران هم می‌دانستند بدون شک سطح قضاوت و سطح برخوردشان با این ماجرا بسیار متفاوت بود. یک گروه تروریستی که در دو نقطه سرگرم آخرین هماهنگی‌ها برای حمله به پاسگاه‌های مرزی بودند؛ در یک تصمیم مهم و یک اراده قابل توجه تنها دقایقی پس از آنکه شناسایی شدند، هدف حمله قرار گرفته و بیش از ۹۰ درصد منهدم می‌شوند!

▪️بخش عمده این تروریست‌های تکفیری در ماجرای فتنه مسجد ضرار زاهدان به سرکردگی عبدالحمید اسماعیل زهی در بخش‌های مرکزی و جنوبی سیستان و بلوچستان منهدم شدند و از این گروه ۶۰۰ نفره، کمتر از ۱۰۰ نفر باقی مانده بودند که قصد ترور و خرابکاری در کشور داشتند. برخلاف ادعای سخنگوی وزارت خارجه پاکستان که گفته بود این تروریست‌ها در منطقه‌ای بودند که ارتش این کشور هیچ اشرافی بر آن نداشته، اما مستندات متقنی وجود دارد که افسران پاکستانی هم در محل حضور داشته و کشته یا زخمی شده‌اند و این موضوع نشان از آگاهی کامل دولت پاکستان از فعالیت‌های تروریستی این گروهک تکفیری دارد.

▪️من یادداشت کامل این روزنامه را نخوانده‌ام، اما ای کاش به جای چنین نقد غیرمنصفانه و غیرحرفه‌ای که به شکل ۱۰۰درصدی برخلاف مصالح و منافع ملی کشور بوده و دشمن‌شاد کن است، یک نقد و حمله سنگینی به دولت و ارتش پاکستان می‌کرد که چرا با این تروریست‌ها که دست‌شان به خون صدها تن از شهروندان ایران آلوده است، همکاری کرده به آن‌ها سلاح، پناه، امکانات و پوشش لازم برای تداوم جنایت در ایران را می‌دهد؟ چرا یک کلمه ننوشت که ارتش پاکستان در این ترقه بازی‌اش جان ۹ زن و کودکی ر گرفت که واقعاً نمی‌دانم سر گرسنه به بالین گذاشته بودند یا به دلیل فقر و نداری آن شب هم با شکم خالی با ریزپرنده‌های ارتش پاکستان کشته شدند؟

▪️اینکه دیگران در مورد ما چه می‌گویند، مشخص است. بارها نوشته‌ام «ایران ما» هیچ وقت از همسایه شانس نیاورده است. تعدادی کشور جعلی و استعمار ساخته که هیچ هویت مستقل فرهنگی و استقلال سیاسی و قابلیت اقتصادی ویژه‌ای ندارند و همچنان در بند همان استعمارگران سابق هستند. زیستن در میان چنین منطقه‌ای واقعاً سخت و جانکاه است. پاکستانی که هیچ وقت نمی‌خواهد مناطق شرقی و جنوب شرقی ایران را توسعه‌یافته ببیند و ساخت راه‌آهن چابهار به مشهد را مانند خاری در چشم خودش ملاحظه می‌کند بیشتر سزاوار نقد است تا اقدام مقتدارنه و پیش‌دستانه‌ای که نیروهای مسلح کشور برای تامین امنیت شهروندان ایرانی کرده‌اند. بنابرین هر وقت دست به قلم بردید، انصاف و شرافت قلم را فراموش نکنید.

 

منبع: اخبار سوریه و کانال ظهور نزدیک است

این مطلب را نیز بخوانید

نیل تا فرات آرمان اصلی یهودیان صهیونیستی

بسم الله الرحمن الرحیم  لینک مطالعه مطلب مرتبط با این موضوع درست است که طرح …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *