نگاهی به نشست بیلدربرگ و چالش‌های پیش‌روی غرب

🔳 نگاهی به نشست بیلدربرگ و چالش‌های پیش‌روی غرب

▪️نهادهای فراماسونی و تشکیلات وابسته به جریان‌های قدرت در سطح جهان همچنان در تلاش هستند تا کنترل و اداره جهان را در اختیار خود داشته باشند. نظمی که آن‌ها دنبال تشکیل آن هستند، یک نظم مبتنی بر اطاعت محض کشورهای مختلف از غرب است و به همین دلیل در طرح و برنامه‌های آن‌ها همه ایده‌ها، نظریات و دیدگاه‌ها به این موضوع ختم می‌شود. هر چند تلاش‌های صورت گرفته توسط این جریان‌ها بیش از ۱۵۰ سال قدمت دارد و همواره مرکز این تصمیمات کشورهای اروپایی بوده، اما با ضعف اروپا، این تصمیم‌گیری‌ها به سمت امریکا حرکت کرده است.ژ

▪️با محور شدن امریکا در طول این سال‌ها، این نهادها به واسطه سلطه بر بوق‌های تبلیغاتی جهان همواره خود را غیرقابل شکست و غیرقابل پیش‌بینی تحلیل کرده و اینگونه تبلیغ می‌کنند که بدون اراده آن‌ها هیچ تصمیمی در جهان گرفته نمی‌شود، اما تحولات چند دهه گذشته نشان داده که بسیاری از تصمیمات بر خلاف اراده و خواست آن‌ها گرفته شده است. با این حال، رایزنی این تشکیلات برای ارائه یک بسته جدید و به‌روز شده از راهکارها جهت تداوم اراده خود بر جهان پیرامونی ادامه دارد و آن‌ها حاضر به ترک این مسیر نیستند.

▪️در واقع، هر چه از قدرت غرب کاسته می‌شود از قدرت این تشکیلات و نهادها هم کاسته می‌گردد، چرا که ابزارهای عملی و اجرایی تصمیمات گرفته شده در اتاق‌های تاریک و دور از چشم رسانه‌ها مانند تیغ کهنه و زنگ‌زده کند می‌شود. در دوره‌ای که غرب قدرت بلامنازع جهان بود، آن‌ها هیچ نیازی به اعلام زمان تشکیل این جلسات، دستور کارها، خروجی و نهایت تصمیمات گرفته شده نداشتند، اما در چند سال اخیر که غرب به شدت تضعیف شده و حتی قدرت ارائه یکی از تصمیمات خود را هم ندارد، چنین نشست‌هایی با تبلیغات و هیاهوی بسیار برگزار می‌گردد.

▪️یکی از این تشکیلات، موسوم به «بیلدربرگ» است که نزدیک به چند دهه از برگزاری نخستین جلسات آن می‌گذرد. شصت و هشتمین نشست محرمانه آن اما روز یکشنبه با شرکت ترکیبی از مقامات نظامی-امنیتی و چهره‌های دیگر عرصه سیاست و عرصه‌های دیگر در واشنگتن پایان یافت که اوکراین از محورهای این نشست بوده و در عین حال گمانه‌زنی‌هایی به موجب این نشست مطرح شد مبنی بر اینکه غرب احتمالا در حال برنامه‌ریزی برای جنگ‌افروزی‌های بیشتر در ماه‌های آینده است.

▪️با نگاهی به ترکیب این نشست چهار روزه به خوبی می‌توان ایده‌ها، نظریات و دیدگاه‌های موجود در پشت این نشست‌های فراماسونری را به عینه دید. در طول روزهای گذشته دوستان مختلف مطالب متعددی از این نشست برای ما ارسال کردند، اما ترکیب این نشست که با حضور ۱۲۰ چهره از ۲۱ کشور جهان شامل سران ناتو، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، سازمان اطلاعات انگلیس، شورای امنیت ملی آمریکا، دو نخست وزیر اروپایی، هنری کیسینجر و چند میلیاردر و سرمایه گذار حوزه فن آوری برگزار شده است، به نوبه خود اندیشه‌های غربی برای تداوم سلطه بر جهان را نشان می‌دهد. 

▪️در مورد این نشست، برخی از رسانه‌های غربی هم دست به حدس و گمان زده و بر این باور هستند که رشته امور در دو سال گذشته از دست کشورهای غربی خارج شده و آن‌ها نمی‌دانند که دارد چه اتفاقی برای جهان پیش‌رو روی می‌دهد. آنچه مشخص است، تحولات زیادی در مدت دو سالی که از آخرین اجلاس بیلدربرگ می‌گذرد رخ داده و نظم جهانی غربی که این گروه بی سروصدا و محرمانه در عمده مدت زمان ۷۰ سال گذشته سعی در حفظش داشته، دستخوش انواع تلاطم‌ها شده است. اما اینکه این تشکیلات چگونه می‌خواهد این تلاطم بی‌اندازه را دوباره مدیریت کند، خود سوال بسیار مهمی است. 

▪️با نگاهی به دستورکارهای پیشین این تشکیلات و مقایسه آن به آنچه در طول چهار روز گذشته در واشنگتن در مورد آن بحث شده به خوبی می‌توان به خارج شدن امور از دست چنین نهادهای اثرگذاری صحه گذاشت. در آخرین کنفرانس بیلدربرگ مربوط به سال ۲۰۱۹ عناوین خوشبینانه‌ای برای آن شامل «یک نظم راهبردی باثبات» و «اتفاقات بعدی اروپا چیست؟» وجود داشتند اما دستور اجلاس امسال نشان دهنده آشوب و بحران بود. در صدر این دستور کار عنوان «بازآرایی‌های جهانی» قرار داشت و بعد از آن هم عناوین «چالش‌های ناتو» که بزرگترین‌شان اوکراین است، قرار داشتند.

▪️در بخش بعد به خوبی به ماهیت ترانس‌ْآتلانتیکی این نشست پی خواهید برد، اما یکی از موضوعاتی که همواره به آن توجه و دقت داشته و بر آن بوده‌ام که به شکلی جدی مطرح کنم، خالی بودن جای چنین نشست‌هایی در سطح ملی در کشور ما است. این مساله نه در سطح فراماسونی، که برای تشریح راحت و بدون دغدغه نظریات و دیدگاه‌ها برای آینده کشور است که در فرصتی مناسب بیشتر در موردش می‌نویسم. 

🔹به نوشته وب‌سایت بیلدربرگ، «نشست امسال گروه بیلدربرگ به موضوعاتی شامل اصلاحات ژئوپلتیک، چالش‌های ناتو، چین، آرایش مجدد هند-اقیانوس آرام، رقابت فنی چین و آمریکا، روسیه‌، تداوم دولت و اقتصاد، اختلال در سیستم مالی جهانی، انتشار اطلاعات نادرست، امنیت و پایداری انرژی، سلامتی پس از همه‌گیری، تکه تکه شدن جوامع دموکراتیک، جهانی‌زدایی و اوکراین بود.» توصیه می‌کنم همه این عناوین را که در چند خط پیشین آمده دوباره با دقت بخوانید تا متوجه شوید که عملا چه نکاتی توجه شما را جلب می‌کند!! البته همه این موارد مهم هستند، اما چیزی بالاتر از «اصلاحات ژئوپلتیک» آیا وجود دارد؟

🔹روزنامه انگلیسی گاردین اما در مورد این اجلاس نوشت: مطمئنا کنفرانس بیلدربرگ برگزار شده در واشنگتن شورای سطح بالای جنگ تحت سرپرستی ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو بوده و اوکسانا مارکارووا، سفیر اوکراین در آمریکا و مدیر عامل شرکت نفت و گاز دولتی اوکراین هم به این اجلاس برگزار شده در هتل ماندارین اورینتال واشنگتن دی.سی پیوسته بودند. چندین چهره کارشناس در حوزه‌های روسیه و اوکراین از جمله سلست والاندر، معاون امور امنیت بین‌المللی وزیر دفاع آمریکا و نادیا شادلو، معاون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا که دارای کرسی در کمیته هدایتی برگزیده بیلدربرگ است هم در اجلاس واشنگتن حضور پیدا کردند و در کنار آنها کریستیا فریلاند، معاون دارای تبار اوکراینی نخست وزیر کانادا هم شرکت کرد.

🔹برای این اجلاس اتاق کنفرانسی با صفحه‌های ویدئویی برای حضور مجازی برخی شخصیت‌ها در نظر گرفته شد و به احتمال زیاد ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در این اجلاس به صورت مجازی شرکت کرده است. چند روز قبل از آن، زلنسکی با یکی از چهره‌های بیلدربرگ و نماینده اطلاعاتی آمریکا، آلکس کارپ، که مدیر شرکت بدنام Palantir، از شرکت‌های حوزه نظارت و تجزیه و تحلیل داده وابسته به سازمان سیا ملاقات کرد. بر اساس توییت معاون نخست وزیر این کشور، شرکت Palantir که توسط میلیاردر نزدیک به بیلدربرگ، پیتر تیل، راه اندازی شد، با ارائه «حمایت دیجیتالی» از ارتش اوکراین موافقت کرده است.

🔹لیست شرکت کنندگان اجلاس امسال همچنین مملو از مشاوران نظامی بود که یکی از آنها رئیس سابق ستاد مشترک ارتش و تعدادی دیگر از چهره‌های ماشین جنگی از جمله جیمز بیکر، رئیس «دفتر شوم» موسوم به دفترnet assessment است.

🔹بیلدربرگ گاهی اوقات به عنوان یک اجلاس گفتگو محور یا تصویری دیوانه وار از نظریه پردازان توطئه نادیده گرفته می‌شود. اما در واقع این یک نشست دیپلماتیک بزرگ است که امسال مانند همیشه سیاستمداران ارشد ترانس آتلانتیک، از وزیر بازرگانی آمریکا گرفته تا رئیس شورای اروپا، در آن شرکت کردند. این کنفرانس که در اواسط دهه ۱۹۵۰ به عنوان پروژه مشترک اطلاعاتی آمریکا و انگلیس شکل گرفت، به حدی تحولاتش را محرمانه و دور از چشم رسانه‌ها نگه می‌دارد که مطبوعات جهان از تلاش برای کسب اطلاعاتی اجمالی از آنها صرف نظر کردند.

🔹ترکیب کنفرانس امسال، به رهبری ویلیام برنز، رئیس سیا، این ریشه‌ها را منعکس می‌کند. برنز، سفیر سابق آمریکا در روسیه بوده و تنها چند ماه قبل از اینکه جو بایدن به او سمت فعلی‌اش را بدهد، به عضویت کمیته هدایت بیلدربرگ انتخاب شده بود و پس از آن او محتاطانه از کرسی خود استعفا داد. چهار مقام ارشد اطلاعاتی فعال دیگر در این مراسم شرکت کردند، شامل رئیس ستاد ارتباطات دولتی انگلیس، مدیر آژانس اطلاعات خارجی فرانسه، DGSE؛ رهبر آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا و جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی بایدن.

🔹دیوید پترائوس (مدیر اسبق سیا) و جان ساورز (مدیر اسبق سازمان ۶MI) که اکنون به ترتیب از اعضای هیئت مدیره بیلدربرگ و بریتیش پترولیوم هستند هم در این مذاکرات شرکت کردند. و البته دیگر شرکت کننده این اجلاس هنری کیسینجر ۹۹ ساله، مربی کلاوس شواب، رئیس اجرایی مجمع جهانی اقتصاد بود. به طور باورنکردنی، کیسینجر ۹۹ ساله از سال ۱۹۵۷ در اجلاس بیلدربرگ شرکت کرده است. حاضران در نشست بیلدربرگ از افشای هرگونه جزئیات این نشست بر اساس قانونی که اندیشکده چتم هاوس وضع کرده، منع شده‌اند و با این که در برخی از این نشست‌ها افراد مرتبط با رسانه‌ها هم حضور داشته‌اند، آنها نیز هیچ نکته‌ای از نشست بیلدربرگ را در رسانه‌ها بیان نکرده‌اند.

🔹سازمان‌دهندگان این نشست می‌گویند دلیل این ممنوعیت، نه رازداری بلکه حریم شخصی مدعوین است. حاضران در این نشست آزادانه و بدون حضور رسانه‌ها و بدون هیچ محدودیت و معذوریتی درباره تحولات مختلف به اظهار نظر می‌پردازند. این اظهارات ممکن است در تضاد با موضع‌گیری‌های رسمی این افراد باشد و به همین دلیل چنین ممنوعیتی وضع شده است. ..

 

منبع: فارس و t.me/syriankhabar

این مطلب را نیز بخوانید

چطور لقمه از گلوی‌مان براحتی پایین میره؟!

🔴 چطور لقمه از گلوی‌مان براحتی پایین میره؟! خاطره دکتر علی حائری شیرازی (فرزند مرحوم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *