استشمام بوی ماهی از آب لوله کشی

{استشمام بوی ماهی از آب لوله کشی }

ادمین مسئول ایمیل ها، این ایمیل را بدستم رساند: 👇

{ضمن عرض سلام و خداقوت خدمت شما محقق گرامی. خواستم در رابطه با پستی که لینکش را گذاشته ام مطلبی را خدمت شما بازگو کنم.
در مورد بوی ماهی که فرمودید مدت تقریبا یک سال اخیر هر از چند گاهی آب آشامیدنی و لوله کشی محل زندگی ما اولا مزه بسیار تلخ و نامطبوع از آن احساس میشود و دوما گاهی اوقات بوی ماهی و بویی که در ساحل دریای مازندران که همانند بوی ماهی گندیده هست به مشام میرسد اما نه آنقدر که باعث حالا تهوع شود.
عین این مسئله در آب لوله کشی روستای زادگاهم در شهرستان بروجرد هم گهگایی رخ داده که باعث ایجاد مشکلات گوارشی شدید در برخی اقوام هم شده. طوری که حدود دوماه کم یا بیش درگیر دل درد و احساس مسمومیت شده بودند.
اونجا مشخص شد که استفاده بیش از حد از ماده ای که برای گندزدایی در آب آشامیدنی روستا ریخته میشود باعث این مسئله شده. نشانه این مسئله تلخ بودن مزه آب نجوشیده و احساس بوی ماهی از آب جوشیده شده هست. }

در پاسخ به ایمیل این خواننده گرامی باید عرض کنم در سایت زیر اینگونه آمده که هرگاه شما حس نمودید که آب بوی تخم مرغ گندیده یا گوگرد می دهد. نشانه وجود باکتری سولفور یا سولفید هیدروژن است و هرگاه بوی خاک و ماهی بدهد. ناشی از حضور عناصر مختلف مثل باریم و 👈کادمیم در آب و رشد جلبک می باشد : 👇

لینک

بنابراین اگر شما یا آشنایانتان بوی نامطبوع ماهی را در آب حس نمودید. احتمالا یا میزان جلبک آب افزایش پیدا کرده یا موادی مثل کادمیوم و باریوم در آب آشامیدنی وجود دارد. که به نظر بنده با توجه به علائم ذکر شده احتمال وجود مقادیر اندکی کادمیوم در آب روستای زادگاه این خواننده گرامی وجود دارد. به علائم مسمومیت با کادمیوم توجه نمایید: 👇

{cadmium (کادمیوم):
این فلز که در سنگ معدن های سولفیدی(همراه با سرب و روی) وجود دارد، در 👈آبکاری فلزات، صنایع رنگ، پلاستیک سازی(به عنوان تثبیت کننده)، در جوشکاری و 👈لحیم کاری و باطری های نیکل_کادمیوم(نوعی باطری های بسیار بادوام) استفاده می شود. همچنین از کادمیوم برای لحیم کاری 👈لوله های آب و رنگ کردن ظروف سفالی(تهیه رنگ ها و رنگدانه ها) استفاده می شود که در نتیجه ممکن است باعث 👈 آلودگی آب شرب و غذاهای اسیدی شود. اشکال فیوم(بخارات ناشی از ذوب فلز) و گرد و غبار(ذرات ریز جامد) کادمیوم حداقل ۶۰ برابر سمی تر از سایر اشکال آن بوده که باعث ادم و خونریزی ریه همراه با سرفه های مکرر، خس خس سینه، سردرد و تب می گردد. علائم معمولا طی ۱۲ تا ۲۴ ساعت پس از استنشاق اشکال فیوم و یا گرد و غبار بروز می گردد. از طرف دیگر مصرف خوراکی کادمیوم دستگاه گوارش و کلیه را تحت تأثیر قرار داده و باعث تهوع، استفراغ، کرامپ های شکمی و عضلانی، اسهال و نهایتا مرگ در اثر شوک و یا نارسایی حاد کلیوی می گردد. ناگفته نماند که آسیب کلیوی ایجاد شده همواره برگشت ناپذیر است. مستندات علمی کافی مبنی بر اثربخشی شلات درمانی(کاهندگی فلزات سنگین) در مورد کادمیوم وجود ندارد. در موارد مسمومیت استنشاقی، کنترل مارکرهای خونی (مارکر=ماده ای که توسط سلول های سرطانی ترشح می شود) و حال عمومی بیمار اهمیت اساسی دارد. به علاوه، بایستی ضمن دور کردن بیمار از محل، مواجهه وی را متوقف و در صورت لزوم اکسیژن رسانی کمکی تامین گردد. در موارد مسمومیت خوراکی، تامین مایعات بدنی از دست رفته و انجام لاواژ معده(لاواژ=شستشو یا تخلیه معده) توصیه می شود ولی به دلیل اثر تحریک کنندگی و آزردگی آور املاح کادمیوم از القای استفراغ باید پرهیز گردد. تجویز زغال فعال نیز توصیه می شود گرچه در صورت وجود اسهال نباید همراه آن مسهل تجویز شود.}(دایره المعارف سم شناسی امراللهی ص ۴۶)

🔸در لینک زیر نتایج تحقیق علمی و مطالعات جدید محققان دانشگاه واشنگتن و موسسات همکار را در مورد نتیجه قرار گرفتن در معرض سطوح بالای کادمیوم (فلز سنگین سمی موجود در سیگار و برخی غذاها) را با میزان مرگ و میر ناشی از آنفولانزاها و ذات الریه و کووید ۱۹ را می توانید مطالعه نمایید: 👇

لینک

لینک دوم استاد دانشگاه میشیگان: 👇

لینک

پ ن: برخی از دوستان بنده نیز این بوی نامطبوع در آب را در یکی دوسال اخیر گزارش داده اند. خدا می داند که در این مملکت چه خبر است. بار دیگر می گویم میزان مرگ و میر کرونا در ایران طبیعی نیست و عوامل خارجی بر افزایش آن موثر است. چون طرح صهیونیسمی گلوبالیستی واکسیناسیون عمومی تکمیل شود. آن عوامل خارجی هم رفته رفته کم خواهد شد تا به مردم القا شود که واکسیناسیون معجزه می نماید.

 

بنابر گفته‌های عزیز عابسی «گزارشی در این زمینه منتشر شده است که سالانه حدود ۱۲۶۰۰ تن آهن، ۲۹۰۰۰ تن روی، ۱۸۰۰۰ تن منگنز، ۱۳۰۰۰ تن مس و همچنین فلزات سنگین دیگری چون سرب، نیکل و کادمیوم از سوی کشورهای حاشیه دریای کاسپین وارد این حوضه می‌شود. در این گزارش نامی از ایران برده نشده است و اسامی کشورهایی چون آذربایجان، قراقستان و ترکمنستان در آن دیده می‌شود».

🔸وی درباره اثرات آلودگی‌های محیط زیستی دریای کاسپین بر روی آبزیان توضیح داده «متاسفانه ماهیان بیشترین اثرات را از آلودگی‌های ناشی از فلزات سنگین دریافت می‌کنند. این نوع آلودگی‌ها به‌دلیل اینکه تجزیه زیستی نمی‌شوند، برای آبزیان و به ویژه انسان که در راس زنجیره غذایی قرار دارد، خطرناک است.

🔸بیشترین میزان آلودگی ناشی از فلزات سنگین مربوط به فلزاتی چون آرسنیک، جیوه، کروم و نیکل است.

بیشتر بخوانید :👇

لینک

منبع: eitaa.com/soltannasir

این مطلب را نیز بخوانید

امید بسیار زیباست-حتما ببینید

امید اگر آدم بود، میشد این پزشک این پزشک شریف در تمام خوبی‌های عمر این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *