حلقه جاودانان هیمالیا(شهر رباب)۲

بدرستی مشخص نیست که از چه تاریخی و چگونه غربی ها و انجمن های مخفیشان پی بوجود سرزمین مقدس رباب بردند . اما از حدود یک قرن پیش عده ای آگاهانه یا نا آگاهانه به هیمالیا سفر نمودند . از بین این عده افرادی توانستند بر حسب اتفاق ، به مناطق مقدس هیمالیا پای بگذارند . اینان پس از بازگشت به کشورهای خویش مشاهدات خویش را از آن مناطق گزارش دادند .
یکی از این گزارشات را در کتاب زندگی استادان که در ایران با نام معبد سکوت ترجمه شده است .مشاهده می نماییم .
ماجرای این کتاب مربوط به حدود یک قرن پیش است .
همچنین هلنا بلاواتسکی نیز پیشتر در قرن ۱۹ سفری به شرق دور داشته است . و گزارش بخشی از سفرهای خویش را در کتبش آورده است .
در لابه لای گزارش های بسیاری که در آن بازه زمانی در جهان غرب منتشر شد . سخن از سرزمینی مقدس شده است . که بخشی از ساکنین آن جاودان هستند و در آن سرزمین سرچشمه ای از آب حیات وجود دارد . همچنین در آن سرزمین بانویی مقدس سکونت دارد که هنگامی که در حلقه اساتید آن منطقه حضور می یابد . همه به وی احترام می گذارند .
بعضی از گزارش دهنده ها این ماجرا را از اساتید شرقی خویش شنیده اند . و در آثارشان نقل نمودند . و بعضی دیگر مدعی بودند که خود از نزدیک آن محل را مشاهده نموده اند.
طبیعی است که در چنین شرایطی انواع داستان های دروغین نیز ساخته می شود . و حقیقت در این بین پنهان می ماند .
انتشار این مجموعه داستان ها در نیمه اول قرن بیستم باعث شد تا خیل مشتاقان متافیظیک و معنویت راهی هیمالیا هندوستان (شامل هند و پاکستان ) و تبت نپال و بوتان شوند .
عده ای از این مشتاقان تنها بدنبال اساتید معنوی بودند . و پس از پیدا نمودن استادی بزرگ نزد وی آموزش های لازم را طی نمودند و به غرب باز گشتند و عده ای هم بیشتر بدنبال این سرزمین مقدس و افسانه ای بودند .
اعضای انجمن های مخفی هم زیر نظر اساتید هیمالیا فنون کهن را آموختند. و هم بدنبال راه یابی به این سرزمین مقدس بودند .
و تا این لحظه تمامی تلاش هایشان برای راه یابی به سرزمین رباب بی سرانجام مانده است .
پیش از سرازیر شدن خیل جویندگان انجمن های مخفی به سمت پیدا نمودن سرزمین رباب ، تنها عده ای محدود با خواست خود بزرگان و مقدسین ساکن این سرزمین توانستند . بدان سرزمین راه یابند .
و پس از آنکه اعضای انجمن های مخفی بدنبال پیدا نمودن محل این سرزمین مقدس بر آمدند . ساکنین این سرزمین مقدس ، قوانین سخت گیرانه تری را برای ورود به سرزمین خویش وضع نمودند . و در اطراف سرزمین خویش حصارهای معنوی قوی تری کشیدند .
نکته ۱ : دولت آلمان نازی در دوران هیتلر یکی از اولین دولی است که در تبت برای یافتن این سرزمین مقدس حضور پیدا نمود .
امروزه مشخص شده که در آلمان نازی تحقیقات بسیار گسترده ای در باب علوم ماوراء انجام می شده است . و هیتلر علاقه وافری بدین مسائل داشته است.
نکته ۲ : یکی از عللی که آمریکایی ها از دالایی لاما و جدایی تبت از خاک جمهوری خلق چین حمایت می کنند . یافتن این سرزمین مقدس است .
جمهوری خلق چین و اتحاد جماهیر شوروی نیز پس از دول غربی از وجود این سرزمین مقدس اطلاع پیدا نمودند .
نکته ۳ : عزیزان در باب چشمه آب حیات باید توجه داشته باشند که یکی از چندین سرچشمه های آب حیات از دل زمین این سرزمین مقدس می جوشد .
نکته ۴: در اکثر سرزمین های مقدس اینچنینی که در آن عده ای جاودان هستند یا عمری بسیار طولانی دارند چشمه ای از آب حیات وجود دارد . سرزمین نورستان در دل کویر لوت یکی از سرزمین هایی بود که پیشتر بدان
اشاره نمودیم .
نکته ۵ : همه بزرگانی که در سرزمین رباب زندگی می نمایند . به سرچشمه آب حیات دسترسی ندارند . یعنی در آن سرزمین نیز دسترسی به آب حیات با محدودیت مواجه است. و چشمه یا چشمه های آب حیات که در نقاطی از آن سرزمین می جوشد دارای محافظین معنوی است .
نکته ۶ : سرزمین رباب در اقلیم مریخ قرار دارد . که با جنگ و کشتار مرتبط است . و این یکی از نکات جالب است که امن ترین نقطه عالم در اقلیمی قرار دارد . که اقلیم جنگ است .
نکته ۷ : حلقه علوم غریبه کاران سیاه و شیطنی جحودان که از دوران سلیمان به بعد در بین جامعه کلیمیان همواره حضور داشته اند . و انبیای الهی را یکی یکی شهید نمودند . پیش از هر گروه و فرقه دیگری از وجود سرزمینی در شرق که ام موسی (س) در آن زندگی می نماید . اطلاع داشتند . و ..

ادامه دارد …

منبع:https://eitaa.com/soltannasir

این مطلب را نیز بخوانید

توصیه هایی برای ایام حنوکا

{ توصیه هایی برای ایام حنوکا } شروع حنوکا جشن ملی (غیر دینی و غیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + دوازده =