{در سنت کیمیاگران، دو وجهیگری خفاش با طبیعت دورگه اش: موش_پرنده نشانگر چند وجهی بودن نمادهایش است: خفاش 👈نشانگر نر_ماده، اژدهای پرنده و عفریته است. بالهایش، بالهای ساکنان دوزخ است. در شمایلها این تعبیر به وضوح دیده می شود.}(شوالیه، فرهنگ نمادها مدخل خفاش)
🦇 خفاش در سنت کیمیاگران غربی نشانگر نر_ماده است. نر در نزد کیمیاگران غربی گوگرد است و جیوه ماده است. بنابراین نرماده می شود شنجرف یا سولفید جیوه. در سنت کیمیاگران چینی شنجرف یین یا مونث است زیرا جیوه از آن آزاد می شود. به نظر بنده هم شنجرف هر چند از نظر ساختار مذکر مونث است اما چون جیوه از آن استخراج می شود در واقع مونثی است که حالات مذکر نیز دارد و با مذکر ترکیب یافته است. در کیمیاگری چینی هر چند خفاش و شنجرف هر کدام به حرفی متفاوت از الفبای چینی منسوب هستند اما هر دو با جاودانگی و عمر طولانی مرتبط می باشند. جالب است که بدانید در طبیعت هم نوع ماده خفاش ها در اکثر گونه ها علی الخصوص نعل اسبی ها بزرگتر از نرها می باشند. یعنی خفاش ها هم به مانند شنجرف هستند که هر چند نر و ماده دارند اما برتری در گونه نعل اسبی بیشتر با ماده ها می باشد.
نکته جالب دیگر این است که بیماری کرونا هم که منشاش خفاش ها می باشد مردان را بیش از زنان حذف می کند. در لینک زیر می توانید آمار کشته های کرونا را بر حسب جنسیت ملاحظه بنمایید: 👇
در لینک زیر نیز می توانید بخوانید که تحقیقات علمی نشان می دهد که در ۲۷ گونه از ۳۴ گونه خفاش های نعل اسبی (گونه ای که احتمالا منشا کرونا ویروس است) ماده ها جثه بزرگتری نسبت به نرها دارند : 👇
منبع: مدخل شنگرف و جیوه و خفاش را در کتاب فرهنگ نمادهای شوالیه مطالعه نمایید. نتیجه گیری و ارتباط دادن از فقیر بود.
تصویر گیاه سداب سوری
🔸در کتاب جواهرنامه نظامی اینگونه آمده: 👇
{و دود سیماب (جیوه) مضر است جمله حواس را، و مبطل است علی الخصوص حاسه سمع و بصر را. و گفته اند سیماب مصعّد زهری است کشنده و پادزهر آن 👈سداب است، و قی کردن آن کس را نافع بود.}(جواهر نامه نظامی نوشته محمدبن ابی البرکات جوهری نیشابوری سال ۵۹۲ هجری نشر میراث مکتوب ص۲۹۸)
پ ن: این مطلب تقریبا با همین مضمون در صفحه ۲۱۱ کتاب عرایس الجواهر نیز آمده است.
نکته مهم: سداب چه خاصیت باطنی ای داشت؟ دفع جن. اکنون ملاحظه می نمایید که سداب در رفع مسمومیت جیوه نیز موثر است. و جنیان به نظر ما در خلقت با جیوه سمی (نار السموم) مرتبط می باشند. البته از سداب در درمان بیماری هایی مثل ذات الجنب و درد گوش نیز استفاده می شود همچنین سداب بر اساس روایات عقل را افزایش می دهد. می دانیم که مسمومیت جیوه هم باعث نوعی ذات الجنب می شود و حافظه را کاهش می دهد. کرونا ویروس هم همین علائم را کم و بیش ظاهر می نماید. بنابراین ممکن است سداب در درمان _نه پیشگیری_ بیماری کرونا موثر باشد! این مسئله را باید دوستان طب سنتی و اسلامی امتحان نمایند و نتیجه را گزارش دهند.
منبع: eitaa.com/soltannasir